Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (362)

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší filmový amatérismus v praxi spatřil světlo světa se vznikem tohoto filmu.Všechno hrozné a to od A do Z.Příšerný dabing,příšerně zpracovaný příběh a příšerní herci,navíc všechno nahňácané do 120 minut těžce sledovatelného děje.Co to jako mělo být?Pablo Escobar zde vyobrazen skoro jako nějaký štamgast z hospody a Penélope Cruz se tu chovala jako úplně blbá nána.Nedávno jsem viděl seriál Narcos a jeho špičkově propracovaná postava Pabla Escobara a vše co s ním souvisí mě uchvátila po prvních minutách a seriál Narcos mohl sloužit jako vzor pro další co by chtěli něco točit o tomto drogovém králi,ale jak je vidět tak se každý snaží sázet na svou režisérskou originalitu,ale v případě filmu Escobar to byl přešlap jako hrom.,,Takže Fernando,co jsi natočil tento paskvil,hodnotím jako na aukci:ODPAD-poprvé,podruhé,potřetí". ()

petero 

všechny recenze uživatele

Aj napriek momentálne bežiacemu vysoko kvalitnému seriálu Narcos je Loving Pablo svižná i keď trochu skratkovitá podívaná ktorej kraľuje podľa očakávania skvele hnusný Bardem a už typicky dobrá Cruz s upozadeným agentom v úchylnom podaní Sarsgaarda vďaka ktorej si zapamätám najviac ako vlastne dopadol. Pár scén možno mohlo byť vyhrotenejších no aj tak je to dostatočne dobre natočené. O niečo diváckejšie spracovanie ako Del Torov Escobar: Paradise Lost. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nabízí se možnost porovnání s kultovním seriálem Narcos, ale to je jako porovnávat chleba se sádlem s boloňskými špagetami. Příběh o nechvalně proslulém drogovém bossovi je jako stvořený pro nekompromisní režiséry alá Scorsese. Bohužel Fernando Aranoa se v jeho metodách ani trochu nevzhlíží. Vyřizování účtů je suché, nenápadité a bez potřebné porce syrovosti a brutality, která je drogovým kartelům vlastní. Film se snaží být silný v dramatických situacích, ale zkrátka to nefunguje a tudíž ani jako biografický celek vlastně nemá moc co nabídnout kromě solidního Bardema. A nevím, zda je to mým ještě stále vstřebávajícím zážitkem z Narcos, či nedostatkem tohoto filmu, ale vše působí neuspořádaně a zkratkovitě. Chybí dravost, emoce a vypjatý závěr. 50% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli Narcos, může se Vám pravděpodobně zdát, že to není vůbec špatný a to především díky dvěma personám v hlavních rolích. Pokud se ale zajímáte o tohle téma a chtěli byste se něco dozvědět, určitě dejte přednost zmíněnému klenotu od Netflix v seriálovém formátu. Je povedenější ve všech směrech a především vykreslení atmosféry nejen v kolumbijských policejních složkách, ale taky v ulicích a životech běžných obyvatel je opravdu dechberoucí.Tento film bohužel nemá ani jednu ze zmíněných kvalit - 40%. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pro ty co neví nic o Escobarovi to bude jistě úchvatné, film vyloženě není špatný, ale po seriálu Narcos je to jaksi unylé. Vše jsme už několikrát viděli, film nepřináší nic nového, málo akce a brutalit, nevyužitý agent Dea, Bardem hraje Pabla velice dobře i Penelope Cruz je tu dosti svůdná. Možná kdybych neviděl jiná zpracování a toto bylo první dal bych snad i plný počet. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Pablo Escobar byl zabit v přestřelce s policií 2. prosince 1993. Bylo mu 44 let. (krubi)
  • Jedná se o druhý snímek, kde si herec Juan Sebastián Calero zahraje po boku Pabla Escobara. Poprvé to bylo v seriálu Narcos (od r. 2015), kde ztvárnil sicaria Naveganteho. (Punisher)

Reklama

Reklama