Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (362)

Fr 

všechny recenze uživatele

„ PABLO BY SE TOMU TAKY ZASMÁL…“ /// Tak BACHA! Vtěsnat Escobarův život do dvou hodin po tom, co předvedla série Narcos, je věc nemožná. Možná – nebo snad právě proto, se na to měli tvůrci tohodle filmu vysrat. Fajn role pro Bardema (ale stejně seš druhej … možná i třetí!). V rychlosti projedem všechny mezníky, několikrát vošukáme Penelope (gratuluju! – ne k píchání, ale konečně k pořádný roli!), ale prostě je to „jen“ povrchní. (I když drsňárna s vlčákem na zádech asi dřív chyběla…). Ti, co neznaj Narcos by ovšem mohli bejt (snad) spokojení. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Loving Pablo, Hating Escobar“, kterou v roce 2007 napsala Virginia Vallejo, neznám. 2.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 3.) Měl jsem sen – vidět Medelín bez slumů. 4.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Pokud jste neviděli Narcos, může se Vám pravděpodobně zdát, že to není vůbec špatný a to především díky dvěma personám v hlavních rolích. Pokud se ale zajímáte o tohle téma a chtěli byste se něco dozvědět, určitě dejte přednost zmíněnému klenotu od Netflix v seriálovém formátu. Je povedenější ve všech směrech a především vykreslení atmosféry nejen v kolumbijských policejních složkách, ale taky v ulicích a životech běžných obyvatel je opravdu dechberoucí.Tento film bohužel nemá ani jednu ze zmíněných kvalit - 40%. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Já jakožto opravdový a nefalšovaný fanda seriálu Narcos ve své hlavě musím srovnávat, ačkoliv je nadmíru jasné, kdo z těchto dvou zmiňovaných počinů prostě a jednoduše dopadne lépe. Narcos během prvních dvou sérií dokázalo do nejmenšího detailu vykreslit postavu Escobara. Ale hlavně poskytlo dostatečnou minutovou stopáž ostatním postavám, které tedy neostrouhaly a nabyly patřičné důležitosti. S filmem Escobar to holt ani nejde, což se dá pochopit (prostě se nedá narvat stejné množství materiálu do jednoho celovečeráku, jako tomu bylo u samotného seriálu). Líbilo se mi, že do hlavní role napasovali novinářku Vallejo, pohled na tohoto šílence a maniakálního zločince z jiné než jeho strany celkem prospěl. Jinak jeho životní příběh je povětšinou zkratkovitý, pár věcí mi tam chybělo. Hlavně odflákli vedlejší linku s agentem DEA, divák si k němu během jeho mini role ani nemohl vytvořit žádný vztah, tudíž ta konfrontace Escobar - DEA celkem nic moc. Velice to zachraňuje Bardem se svým hereckým kouzlením, jinak pojatý než ten Mourův Pablo, i tak ale velice věrohodný. Závěr docela ušel, Narcos v tomto ohledu ale povedenější. Hitovka z toho nebude, Narcos vyhodit z piedestalu je setsakramentsky těžké. Ale svou kvalitu to přesto nabídne a asi mohu doporučit. Za mě dávám 70 % ()

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší filmový amatérismus v praxi spatřil světlo světa se vznikem tohoto filmu.Všechno hrozné a to od A do Z.Příšerný dabing,příšerně zpracovaný příběh a příšerní herci,navíc všechno nahňácané do 120 minut těžce sledovatelného děje.Co to jako mělo být?Pablo Escobar zde vyobrazen skoro jako nějaký štamgast z hospody a Penélope Cruz se tu chovala jako úplně blbá nána.Nedávno jsem viděl seriál Narcos a jeho špičkově propracovaná postava Pabla Escobara a vše co s ním souvisí mě uchvátila po prvních minutách a seriál Narcos mohl sloužit jako vzor pro další co by chtěli něco točit o tomto drogovém králi,ale jak je vidět tak se každý snaží sázet na svou režisérskou originalitu,ale v případě filmu Escobar to byl přešlap jako hrom.,,Takže Fernando,co jsi natočil tento paskvil,hodnotím jako na aukci:ODPAD-poprvé,podruhé,potřetí". ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený životopisný film. Některé scény tam byly opravdu brutální, když si představíte, že je to natočeno dle skutečné události, a že se to stále někde děje, z toho důvodu dávám slabší hodnocení, jelikož jsem z kina odcházela se špatnými myšlenkami. Ani jako celek u mě film moc nezabodoval, přišlo mi to někdy až moc pomalé a místy hluché. Obsazení bylo vybrané perfektně a herci se skvěle do jednotlivých rolí hodili, a jejich výkon byl také dobrý. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Pablo Escobar byl zabit v přestřelce s policií 2. prosince 1993. Bylo mu 44 let. (krubi)
  • Ponuku zahrať si Pabla Escobara nedostal v tomto prípade Javier Bardem prvýkrát. Po prečítaní scenárov ponuky vždy odmietol, lebo chcel Escobara stvárniť nie iba ako ikonu a zločinca, ale ako skutočného človeka. To mu vraj ponúkol až tento film. (leila22)

Reklama

Reklama