Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Escobar, brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria, ve své době jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. Dohromady Pablo Escobar, kterému jeho rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem. Novinářka Virginia Vallejo (Penélope Cruz) poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (364)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

říkal sem si,že mě jakožto fanouška série Narcos nemůže v dalším filmovém zpracování Escobarovské "legendy" nic překvapit a přesto se to stalo.Loving Pablo sice nedává úplně smysl v tom,že je vyprávěn Virginií,ale je v něm spousta momentů u kterých sama nebyla.Je sice možné,že jí byly následně zprostředkovány,ale nikde to zde není zmíněno.Film tak opakuje to co je již notorické známě a prvku pohledu jiné strany moc nevyužívá.Na druhou stranu jsou tu ale i pozitiva.Tím největším je vynikající Javier Bardem.Jakkoliv byl Wagner Moura v Narcos výborný,místy to byl až skoro sympaťák.Bardem není,ani minutu a velmi často z něj jde hrůza.Všechny a všechno tu tak s přehledem válcuje a válcoval by i kdyby tvůrci neodflákli vlastně všechny vedlejší postavy a to včetně samotné vypravěčky,ze které naštěstí Penelope ždíme maximum,,,,70% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No, myslím, že pomalu stačilo. O Pavlíkovi už je teď snad víc filmů než těch s Hitlerem a sledovat totéž jen s jinými držkami a trochu posunutým úhlem kamery, k tomu všem v dost softpornovém provedení, to jednoho po sté již docela otráví. Paní Křížové by sice i přes blížící se mumifikaci pořád stálo za to poklikat na kastaněty, i když skvěle předstírá povrchní slizkou zlatokopeckou pizdu, a Šavi taky vystřihnul toho kolumbijského cigoše s grácií sobě vlastní, nicméně S-bar je již kompletně vypit a snažit se přehrát famózního Benedikta Býkovského nebo Wágnera Moulu, to je jako pokoušet se upíchat nymfomanku po Siffredim. Takže tři za marnou snahu na vyčpělém námětu a doufám, že Eskobar resurekšn už nebude! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdybych neviděl seriál Narcos, tak jsem z filmu více nadšený. Pablo Escobar v podání Javiera Bardema je prostě naprosto boží! Příběhově se ale ve filmu promítají názory, situace a příběhy, které jsem už kvůli seriálu jednou viděl a zažil a tak jsem na film koukal, uznával, že kvality má, ale každou chvíli si říkal…jo tohle znám a tohle taky. Dvakrát mě film ale překvapit dokázal a pro určité kvality a ďábelského Javiera Bardema, kterého bych za normálních okolností ani nepoznal, si to tu pozdvihnutí v podobě čtyřhvězdy rozhodě zaslouží. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasné herecké výkony Javiera Bardema a Penélope Cruz dělají z Escobara opravdový požitek. Seriál, který tady tolik lidí vzpomíná, jsem ještě neviděl, a tak nemám srovnání a můžu bez obav napsat, že tenhle film je prostě skvělý. Obzvlášť se mi líbí podání hlavních postav, které nejsou nijak přikrášlené nebo naopak démonizované, ale jsou to prostě lidé, kteří dělají, co se jim chce, protože to dělat chtějí a mohou. Jednozáběrová scéna odhalení Escobarova úkrytu patří k těm, na které nezapomenu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

V roli Pablo Gaviria Escobara mi vzdy skor sedel fenomenalny Benicio Del Toro, ktoreho som sa ako filmoveho Escobara snad i bal. Bardem je herec na urovni, ale chyba mu cosi do brutality Del Tora - neviem uz presne jaxa volal ten film, bol v roku 2014 natoceny. To, co chybalo Bardemovi, to slusne dotiahla Genialna Penelope Cruz - ze je to genialna herecka som pochopil uz vo filme Kokain 2001 - tam hrala tusim s Deppom. Escobar bol znamy svojim pristupom Plata o Plomo - kto nevie, nech si zisti, o co slo. Escobar vsak v celej svojoj osobnosti bol zobrazeny - dokonaly galantny muz verzus kruty, drsny a nelutostny voci mnohym z okolia : 88 % ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Odhaduje se, že příjmy Medellínského kartelu dosahovaly na vrcholu ročně kolem 23 miliard amerických dolarů. (krubi)
  • Jedná se o druhý snímek, kde si herec Juan Sebastián Calero zahraje po boku Pabla Escobara. Poprvé to bylo v seriálu Narcos (od r. 2015), kde ztvárnil sicaria Naveganteho. (Punisher)
  • Pablo Escobar byl zabit v přestřelce s policií 2. prosince 1993. Bylo mu 44 let. (krubi)

Reklama

Reklama