Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (233)

Master19 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, která vyšumí stejně rychle jako úterní díl "ordinace". Stejně jako v té ordinaci, ani tady nedojde k vývoji postav, největší změnou v charakteru je ostříhání táty Klepla. Hádky a konflikty se jako mávnutím kouzelného proutku vyřeší a najednou nikdo neřeší, co bylo předtím. O hodné je postaráno, zlí jsou vymáchání v hovnech, nepřející vyhozeni, přející odměněni. Tak to má být, tak to mají děvčata rády. Na druhou stranu to má spád a není to úplně stupidně natočeno, takže trochu nadhodnotím. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem pět viděla v rámci dámské jízdy a opět se jednalo o českou romantickou komedii, která mě nijak neuchvátila. Musím ale vyzdvihnout herecký výkon Aničky Polívkové, ta se mi na celém filmu líbila nejvíce (díky bohu, že si zahrála hlavní roli). Byla skvělá, upřímná a celkově na mě působila velmi realisticky, i její idioti měsíce. Eva Holubová a Bohumil Klepl byli spíše dobří sekundanti, kterým to na plátně spolu klape a diváci je spolu rádi vidí, ale jinak nepředvedli nic velkého. Nejhorší na tom je příběh samotný, je to až moc sladké, nereálné a nudné. Bohužel jsem se u filmu nezasmála upřímně ani jednou a to bych od komedie očekávala. Pro mě to byly vyhozené peníze, na film se stačí podívat až ho budou dávat v televizi. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Su filmy natocene v CR, o ktore by som si neoprel ani zachodovu stetku /Babovredy, Kamenaky 2,3 ..../. Kupodivu toto bolo pozeratelne a vidim to dokonca na dve projekcie, coz je uspech. jan Dolansky je kvalitny herec /Babovredy 1,2/, Polivkovej ale nesadnu roly na vydavanie sa. Takze sivy, sedivy nudny priemer . 50 % ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Znovu zdůrazním, že nenávidím romantické filmy. A přesně toho jsem se taky bála, když jsem lístek do kina kupovala - že zase půjde o stupidní romanťárnu a i když mě trailer vcelku pobavil, očekávala jsem, že všechny vtipy vystříleli právě v něm. Jarda Plesl je ale Jarda Plesl a proto jsem s návštěvou kina nijak neváhala. Přiznám se, že mě Dvě nevěsty a jedna svatba velmi příjemně překvapily jak už dlouho žádný film. Film vtipem více méně jenom srší a i když se najdou scény, které jsou mi proti srsti, celkově jsem z kina odcházela hodně spokojená. I když se to ze začátku nezdá, jedná se o zajímavý námět, který byl velmi dobře zpracován. Filmu dominuje humor, romantická linka spíš děj dokresluje. Anna Polívková jako vždy střihla svou roli naprosto výborně a přiznám se, že se mi na ni s Jardou po boku opravdu krásně dávalo :) Dokonce ani samotný závěr mi nijak nevadil, i když jsem v tom viděla Hollywood jako přes kopírák. za začátku mi taky dělalo problém zvyknout si na komentář promlouvaný do kamery, tento typ vyprávění nijak zvlášť nemusím, ale protože se jednalo vesměs o vtipné poznámky, i to jsem nakonec překousla. Je pravda, že jsem uvažovala, jestli filmu napařit hned všech pět hvězdiček, nízké hodnocení zde na ČSFD mě ale přesvědčilo. Dvě nevěsty a jedna svatba je v porovnání s tím, co se dnes točí *ehm, hlavně na Nově, ehm*, vcelku nadprůměrný film. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách jsem si říkal, co za feministickou pitomost jsem si to zase pustil. Klasické ženské komediální drámo o tom, jak moc jsou chlapi neschopní a ženy jsou ty svaté, že to s nimi musí vydržet. Což se odráží i na manželství E. Holubové a Boba Klepla. A právě B. Klepl dělá pořádnou legraci ve filmu. Jinak totiž není pořádně čemu se smát. Usmívat se nad neustálým konstatováním, jak jsou všichni muži neschopní, nebo snad tomu, že se Anna Polívková ztřískala? Snímek trochu působí jako dokumentární schizofrenní drama, když Marie mluví k divákům do kamery. Přiznávám se, že konec je mírně překvapivý, ale očekávaný ve smyslu, že se ti dva zase dají dohromady. Ženy nejspíš další romantický blábol potěší, jako komedie je to ale hrozné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)
  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)

Reklama

Reklama