Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (233)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný český film (které od určitého roku pečlivě vybírám). Ale vtipů a komických scén mohlo být více. Z poslední doby se mi více líbily Renčovi Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Ale dobrý byl námět, víceméně dobré zpracování a herecké výkony, konec sice očekávaný, ale jinak by to snad ani nešlo. Režiséra znám spíše jako dramatika populárních Srnek, které se v současnosti uvádějí s velkým úspěchem v libereckém Malém divadle F. X. Šaldy. ()

Coliseum 

všechny recenze uživatele

Je chvályhodný, jak se nám tyhle diluviální romantiky beze zbytku snaží načrtnout domovinu jako přezelenalou zahrádku s perníkovejma chaloupkama, ve který se dá najít romantický zákoutí i za mobilníma hajzlama. Já pevně doufám, že Ester zůstane na plakátech, případně v dalšim vydání Vogue, Anně konečně dají jinou než spotřební roli a zároveň sem ztratil víru, že Holubová někdy zahraje někoho jinýho než sebe samu (což není kompliment ani v zákrutě). Letní venkovní veselici s Brutusáčky v zádech bych dal, to mě navnadilo! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Po dvou hodně nepovedených letošních komediích přišlo velmi příjemné a osvěžující překvapení. Ovládal mě předsudek, že se tato komedie zařadí do hodně dlouhého zástupu propadáků, avšak od začátku do konce jsem se bavil. Trojice Plesl, Polívková a E. Geislerová jsou dohromady neokoukaná trojice, když se k nim přidá osvědčená dvojice Holubová-Klepl, vše do sebe pěkně zapadne. Jednu nechutnou scénu a předvídatelný konec prominu. ()

sardon 

všechny recenze uživatele

Ano, všechno jsme to už někde viděli. Ano, není to žádná bomba scénáristicky, ani herecky. Ano, všem je jasné jak to nakonec dopadne. Přesto je tenhle film s naprosto pohádkovým závěrem, kdy láska a dobro zvítězí úplně nad vším celkem koukatelný. Trochu lepší průměr vzhledem k tomu, že domácí tvorba vyplodila mnohem větší braky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem "Špindl", "Bajkery" i "Zakázané uvolnění", takže jsem musel s hodnocením přece jen trochu výš, i když se nedá říct, že bych se nějak dobře bavil. Většinu času jsem se lehce nudil, občas jsem bezmocně potřásal hlavou nad trapnými pokusy o humor a divil jsem se, proč šel do tohoto filmu Jaroslav Plesl. Monology hlavní hrdinky a její první návštěva u rodiny mi silně připomněly "Deník Bridget Jonesové" a opět mě zdeptal zoufalý product placement. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)
  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama