Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen romance, kterou jsem si ale užil spíše zásluhou vlny, na kterou jsem naskočil před týdnem prostřednictvím Já, Simon. Film na mě zapůsobil již při uvedení do našich kin, pro velké plátno je ale poměrně zbytečnou záležitostí. Hlavní hrdinka je na svůj věk přesvědčivou herečkou a celý fantasy námět dýchá nesmírně sympaticky. Když ovšem už koukám na pochmurné romanťárny, očekávám pořádnou emotivní ždímačku. O tu mě tvůrci Every Day bohužel ochudili. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět mě dost zaujal, ale samotné zpracování už tak zajímavé nebylo. Přivítala bych větší využití té anomálie probouzení se každý den v jiném těle, třeba i na úkor romantické linky, v níž se až moc klišovitě tlačilo na pilu. Jinak jde o celkem milý film pro chvíle oddechu, který neurazí, ovšem ani příliš neoslní. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Přeci jen to není první film o probouzení v jiném těle. No amíci dokážou přetavit cokoliv, co stojí za zmínku, ale tohle se jim fakt povedlo. Mě tyhle filmy, ať už jsou s časovou smyčkou, nebo s výměnou těl, hodně baví, takže jsem byl ve svém živlu. Jen mě vrtalo hlavou, že ač "A" neuměl ovládat, do koho se převtělí, tak se objevoval poblíž jednoho místa, místo toho, aby se náhodně objevoval po celé planetě, ale to je jen taková drobnost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Every Day si pohrává s dost luxusní myšlenkou, která by v dobrých rukou v sobě mohla skrývat hodně potenciálu - třeba i pro kratší seriál. I když se nejedná o první film s podobným námětem (Vnitřní krásu jsem viděl před mnoha lety), působilo to na mě hodně neokoukaně, byť teda potenciál zůstal z větší části nevyužitý. Ale jako romance to každopádně bylo parádní. Kouzelná Rhiannon je přesně ten typ člověka, kterého si divák zamiluje na první pohled společně s hlavním hrdinou. Angourice Rice se svým půvabným úsměvem v pohodě utáhne celý film, který líbivými teplými barvami a pohodovým soundtrackem buduje fest příjemnou romantickou atmosféru. Jen z konce jsem trochu rozpačitý, ten mi přišel trochu neuspokojivý, nedomyšlený a vůči postavám vlastně docela krutý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)

Reklama

Reklama