Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Mladá žena s amnézií hraje klíčovou roli v případu nezvěstné osoby. Pokud chce ale očistit své jméno, bude si muset vzpomenout. (Netflix)

Recenze (23)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci su herci uveritelni, holandstina celkom prijemna a hlavna predstavitelka velmi sympaticka, prve diely su dost "vatove" a obcas dost naivne. Vztahovka schvalne obcas matie a nezmyselne pasaze su potom vysvetlene az v zaverecnom dieli. Zato psychologicka linia manzelky je vyborna. Pribeh vo svojom vyusteni speje dost "sroubovane". Mierny nadpriemer. Ten zaver ma nedostal, hoci ma potesilo, ako nam ponukali viacerych "podozrivych". 65%. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Úplně dokonalé to není, má to několik logických nesrovnalostí, ale dávám za 5! Od prvního dílu mě to chytlo a nepustilo až do konce. Zpočátku nepřehledný, lehce hororem líznutý děj se pomalu začíná skládat, jako mozaika až do finále, kdy všechno do sebe zapadne. Jistě, Mieyna diagnóza dává možnosti k velkým zvratům a tvůrci toho bohatě využívají (v poslední části až moc). Právě poslední dovysvětlovací - Saw díl je hodně překombinovaný. Jenže zážitek z celé série je natolik silný, že i toto odpouštím. P.S. O trpký humor se tu stará pyroman Vronsky, ten se mi moc líbil. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Byla by děsná škoda brát Tabula Rasa jen jako jednu z dalších evropskejch kriminálek. Je totiž vizuálně přenádherná, plná atraktivních idejí a hlavně valí solidním tempem od jednoho cliffhangeru k druhýmu. Rozuzlení je samo trochu sporný. Já však adoruju vyprávění motivující k druhýmu zhlédnutí a Veerle Baetens, která tu zmatenou polohu dává úplně mocně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dovolím si (opäť) oponovať. Nie poslednou časťou, ale už predposlednou, sa naštrbuje celkový dojem, z tohto inak výborného, psychologického thrilleru. Fakt som sklamaný, lebo úvodný "nášlap", je viac než slušnou záležitosťou. "Twisty" v závere mi nijak nevadia, no rozuzlenie - To už je "SILNÁ KÁVA" aj na mňa. Neskutočne to "uzemnilo". ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

Na začiatku si stratený spolu s hlavnou postavou. Potom sa však postupne dostávame k vytúženej pravde o smrti dcéry a nájdení strateného syna detektíva. Takto nejak si predstavujem správnu krimi psycho mini sériu. Okolo hlavnej postavy je akosi priveľa smrti... Stačilo trochu z tej fantázie ubrať a kľudne by som tomu dal aj 5* ()

Galerie (47)

Související novinky

Reklama

Reklama