Reklama

Reklama

Návrat hrdiny

  • Francie Le Retour du héros (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jean Dujardin jako přitažlivý kapitán, který se nebojí nikoho a ničeho, jak tvrdí… Elisabeth je čestná, seriózní a upřímná a především svým způsobem nezávislá žena. Kapitán Charles-Grégoire Neuville je krásný muž, v uniformě zvlášť, ale zároveň je tak zbabělý, prolhaný a navíc jeho vychloubačnost nezná mezí. O to větší lži si dokáže vymyslet. Elisabeth ho brzy prokoukne. Je jí líto své naivní sestry Pauline, se kterou se má kapitán oženit, samozřejmě pro peníze. Píše se rok 1809 a právě vypukla další z napoleonovských válek. Hrdinný kapitán Neuville odjíždí do boje. Celé měsíce nedá o sobě vědět a zamilovaná Pauline chřadne. Elisabeth se na to už nemůže dívat a tak píše milostné dopisy za Neuvilla. Ale Neuville se nečekaně vrací a Elisabeth se zamotává do pavučin vlastních lží, anebo cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. Začíná hra na kočku a myš. (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (3)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ty tři * si to vysloužilo hlavně za Mélanii Laurent. Jinak je to dosti naivní příběh, hlavně jeho konec. Ale je pravda, že díky Mélanii a taky kostýmům se na to kouká docela dobře. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

(Svojská) Francúzka „komédia“, ktorá sa odohráva na začiatku roku 1800. Základná koncepcia ako aj záver neprekvapujú, ale dvojici J. Dujardin / M. Laurent (opäť prekrásna) to spoločne ide dostatočne dobre a dokázali (aspoň) trošku pobaviť (a ten záver nesklamal). Tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama