Reklama

Reklama

Návrat hrdiny

  • Francie Le Retour du héros (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Jean Dujardin jako přitažlivý kapitán, který se nebojí nikoho a ničeho, jak tvrdí… Elisabeth je čestná, seriózní a upřímná a především svým způsobem nezávislá žena. Kapitán Charles-Grégoire Neuville je krásný muž, v uniformě zvlášť, ale zároveň je tak zbabělý, prolhaný a navíc jeho vychloubačnost nezná mezí. O to větší lži si dokáže vymyslet. Elisabeth ho brzy prokoukne. Je jí líto své naivní sestry Pauline, se kterou se má kapitán oženit, samozřejmě pro peníze. Píše se rok 1809 a právě vypukla další z napoleonovských válek. Hrdinný kapitán Neuville odjíždí do boje. Celé měsíce nedá o sobě vědět a zamilovaná Pauline chřadne. Elisabeth se na to už nemůže dívat a tak píše milostné dopisy za Neuvilla. Ale Neuville se nečekaně vrací a Elisabeth se zamotává do pavučin vlastních lží, anebo cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. Začíná hra na kočku a myš. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

(Svojská) Francúzka „komédia“, ktorá sa odohráva na začiatku roku 1800. Základná koncepcia ako aj záver neprekvapujú, ale dvojici J. Dujardin / M. Laurent (opäť prekrásna) to spoločne ide dostatočne dobre a dokázali (aspoň) trošku pobaviť (a ten záver nesklamal). Tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ty tři * si to vysloužilo hlavně za Mélanii Laurent. Jinak je to dosti naivní příběh, hlavně jeho konec. Ale je pravda, že díky Mélanii a taky kostýmům se na to kouká docela dobře. ()

Reklama

Reklama