Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší kus do rady špionských komédií. Klasická zápletka. Dievča netuší, že jej pán Dokonalý je v skutočnosti vrah/agent. Niečo ako napríklad Vrahouni (Ashton Kutcher). Tu na "obzvláštnenie" je dievča sprevádzané, v boji o život, najlepšou kamarátkou. Kate McKinnon mi svojim prejavom naozaj nesedí. Pôsobí ako ženská biela verzia čiernych teatrálnych komikov. Myslím, že české a slovenské televízie našli pecku pre svoje opakované vysielania. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tím, jestli si z toxického novodobého feminismu "třetí vlny" dělá film prdel nebo nám ho jen hodně lacině předhazuje. Každopádně mi přišel velmi vtipný bez nějakého většího nadhledu. Jen nečekejte parodii či variaci na bondovky v sukních, protože dostanete jen absurdní mišmaš. Já jsem nečekal nic a nakonec se dost slušně pobavil. Jen moc zářivou budoucnost filmu neprorokuji. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to sialene dlhe a vystupy Kate McKinnon funguju asi v polovici pripadov. Inak mile zanrove prekvapenie. Najma kvoli cool akcnym scenam, milej brutalite a prekbapivej nekompromisnosti. Ak to neuvidite, nic nestane. A ak ano, tak vlastne tiez nie. Proste fajn zanrovka pre nenarocne (asi skor babske) publikum 6/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná akčně komediální oddechovka, bavil jsem se dobře i přes poměrně dlouhou stopáž. Ačkoli mám moc rád Milu Kunis a je to pořádně sexy herečka, tak je třeba uznat, že tento film si pro sebe ukradla Kate McKinnon. Září od začátku do konce. Líbilo se mi klasické pendlování po evropských metropolích, mezi nimiž nechyběla Praha. A dost jsem se pobavil nad vlaky směřujícími z Vídně do Prahy a nad českými SPZ. Je to na tři a půl hvězdičky, mám dobrou náladu, zvedám směrem nahoru. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nikterak nadprůměrná komedie ale bavil jsem se. Je to spíše akční komedie ale dost scén bylo fakt dobrých a i jsem se několikrát zasmál a taky potěšila Praha a dokonce i česká písnička. Mila Kunis je top a já si film užil. Jako jednohubka na kterou si už asi nepodívám musím říct, že to opravdu šlo. 60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama