Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať o jednu hviezdu viac ale nedá sa. Film aj napriek množstvu nápadov, vtipu a šťavnatých postáv funguje len do toho momentu, kým si uvedomíme, že logicky sa to skrátka nedá. Momentom ako sa tam kričí a strieľa a nikto zo susedov nevolá políciu ani nekuká z okna, pre mňa film stráca potrebný kauzálny prvok. Prostredie je tým pádom mŕtve aj keď sa nachádzame v obytnej štvrti malého predmestia. Všetko okolo je vlastne len pozliepaný kaleidoskop scénok a situácií, ktoré sami o sebe fungujú( finálny monológ, scéna pod domom alebo prvá polovica filmu). Ale akonáhle sa pozrieme na film z odstupu máme tu mytologický prvok, ktorý je absolútne nevysvetlený a vtipy, ktoré nás mätu v rámci vzťahu jednotlivých postáv, než aby nám dávali ich jasné stanovisko. Nepracuje to s očakávaniami. Skrátka to len dupe na plyn a scéna strieda scénu. Chuťovka, ktorú si možno ešte raz pozriem. Minimálne kvôli Weaving. Ale jej nevesta a únik z domu ( Ready or Not), mi prišiel ako rovnaký námet, uchopený trošku lepšie. Judah Lewis omnoho viac znesiteľný než v Summer of 84. ()

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Neteř Hugha Weavinga v plavkách, s kuchyňským nožem, nebo brokovnicí, vyberte si. Hororová variace na Sám doma opepřená trochou satanismu. Úvod se snovou chůvou, kterou by chtěl každý kluk (a nejenom kluk) naladí tu správnou vlnu a následně se přelije v krvavou likvidaci zlých noshledů krásné blondýnky. Často je to přepálené a McG jako by se vykašlal na konzistenci a dramaturgii, ale mě to bavilo až nečekaně hodně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady klobouček. McG nachystal zábavnou hororovou komedii, u které jsem se konečně cítil tak, jako když jsem před mnoha a mnoha lety viděl Soumrak mrtvých. Atmosféra parádní, střih geniální, jen s tou pátou hvězdičkou to nevyšlo. Na můj vkus tu je použito zatraceně málo hudby. Stylové je to vlastně akorát na konci při souznění scény a Queenů. S hudbou se ale dalo vyhrát daleko více. Námět ale skvělej a musím říct, že Samara Weaving si umí vybírat filmy. Tohle je filmařskej úlet jak se patří, kterej si střílí ze všech vyvražďovacích hororů a dělá to s vervou sobě vlastní. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mnozí tenhle film srovnávají s kouskem Better Watch Out. U mě na plné čáře vyhrává The Babysitter. Tahle jízda pro mě byla mnohem krvavější a hlavně zábavnější. Film obsahuje všechno to co v Better Watch Out chybělo ( nebo bylo v hodně malý míře ) a to je krev, akce a hlavně vtip. Stejně jako BWO i tady platí rada : Čím míň o filmu víte, tím víc si ho užijete. Tenhle kousek mě prostě bavil a za sebe ho můžu jen doporučit. K dokonalosti tomu sice pár věcí chybí, ale i tak se jedná o nadstandartní 4 hvězdičkovou podívanou. A nenechte se zmást. Není to horor, ale spíš komedie s prvky hororu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama