Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chvíľu trvalo než sa to rozbehlo, no potom krvavá zábava až dokonca. Dvojke J. Lewis a S. Weaving to pristalo, pričom ma často pobavili svojimi hláškami, ktoré sem-tam niečím okorenila aj Bella Thorne. Myslím, že všetci títo menovaní majú pred sebou skvelú budúcnosť. Príbeh samotný síce za veľa nestál, no vo filmoch tohto žánru o to aj tak nejde. Škoda toho nemastného-neslaného úvodu, na tak krátku stopáž to chcelo vymyslieť niečo svižnejšie na rozjazd. Takto sa divák baví ani nie z dvoch tretín. Lepší priemer. 65/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další variace na Sám Doma jako nedávné Better Watch Out a povedlo se to taktéž na jedničku. Better Watch out se soustředilo spíše na příběh a zvraty, kdežto Babysitter se zaměřuje především na Gore a Humor a u mě boduje teda obojí, byť vidět všechno dohromady v jednom filmu by bylo ještě větší nářez. Film je hezky natočený, velmi sexy, slušně napínavý a především velmi krvavý, jednotlivá úmrtí jsou působivá a potěší oko nejednoho hororového fanouška. Letos určitě jedna z nejlepších hororových komedií. 75% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HA! Nekompromisní odpověď na šitózní Better Watch out. Žabař McG proškolil Peckovera jako poseru ze školky. The Babysitter je vším čím se upachtěný BWO snažil být a aby to nebylo málo pro jistotu to B. uhrál ještě o několik levelů výše. Nápaditost, nadhled, nadsázka a vtip tvoří tak konzistentní mikrosvět, že pro mě nebyl absolutně problém celou tu hru přijmout, královsky se u toho pobavit a svým způsobem snad i dojmout.... V rámci grindhousovských guilty pleasure ujeťáren, plný kotel :D ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Podle filozofa Immanuela Kanta je hloupost nedostatkem soudnosti a já se s jeho závěry naprosto ztotožňuji. Jak jinak si vysvětlit skutečnost, že se režisér McG pustil na tenký hororový led, ačkoliv jeho znalosti hororové teorie dle všeho začínají a současně i končí u pojmu gore? Jakožto zdejší hororový expert logicky očekávám, že ve mně snímek vyvolá pocit strachu, děsu či alespoň napětí, avšak projekce "hororu" Babysitter mi navodila pouze neblahé tušení porouchaného přehrávače, jenž mně ze záhadných důvodů ustavičně načítá jakousi prcičkovskou obludnost z produkce MTV. Teprve ve třicáté minutě se režisér konečně začne dožadovat hororové pozornosti, ale jeho krvavý deštík nedopadne na úrodnou půdu. Scénáristicky tupý a atmosfericky neplodný Babysitter osloví leda tak místní hororový dorost. Odpad. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že komediální horor musí najít dobrou vyváženost mezi strašidelným a vtipným. Dobře se to podařilo třeba Better Watch Out, ale tady jde o laciné gore, které by natočil vážně kde kdo. Kdyby to mělo aspoň nějaký zvrat, budu o dost spokojenější, ale je to jen zabíjení mladých hot lidí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama