Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jako nechci nějak rýpat, ale když se téměř po celou stopáž smějete jak blázen debilnímu scénáři, hereckým výkonům na úrovni vyplivnuté žvýkačky a dialogům, u nichž by hluchoněmý kroutil pohoršeně hlavou, asi to žánr horor vážně nebude. The Babysitter má totiž už velmi podivný začátek, kde si nejste jisti, co to má proboha být. A v momentu kdy dojde k první "vraždě", už se nemůžete až do konce přestat smát. Přidat pár gagů a Adama Sandlera, byla by to povedená "guilty pleasure" komedie! PS: Monolog Belly Thorne o prostřeleném prsu je skutečně "priceless"! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nečetl jsem obsah. O to více jsem byl překvapený při první hororové scéně. A dále se mi to už jevilo jako nějaká zběsilá hororová parodická variace na Sám doma. Myslím, že divák musí být zhulený, zfetovaný či úplně namol, aby se mu to líbilo. Takže pokud si někdy pustím druhý díl, bude to jedině tak, že moje smysly budou něčím otupeny. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tučné guilty pleasure. Stačila by k tomu modelka spodného prádla Samara Weaving (je to Hugova neter), ktorá vyzerá ako kombinácia Emmy Stone a Jillian Janson. Film samotný sa až kŕčovito snaží byť cooool, ale je pravda, že od okamihu použitia dvoch nožov sa strhne poriadna divočina plná cheesy hlášok, stupídnych gagov a monumentálnych gejzírov krvi. Niečo vo mne sa tomu vzpieralo, no podľahol som a kráľovsky sa bavil. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HA! Nekompromisní odpověď na šitózní Better Watch out. Žabař McG proškolil Peckovera jako poseru ze školky. The Babysitter je vším čím se upachtěný BWO snažil být a aby to nebylo málo pro jistotu to B. uhrál ještě o několik levelů výše. Nápaditost, nadhled, nadsázka a vtip tvoří tak konzistentní mikrosvět, že pro mě nebyl absolutně problém celou tu hru přijmout, královsky se u toho pobavit a svým způsobem snad i dojmout.... V rámci grindhousovských guilty pleasure ujeťáren, plný kotel :D ()

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama