Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Milej Buddho já se asi zamilovala. Bee v podání megašukézní Samary je žhavá tak až se bojím, že bych si o její číču opařila jazyk, každopádně za pokus by to stálo. Navíc má krásnou, milou a vtipnou povahu. Hned bych s ní vrážela nože do makovic odpornejch paniců, střílela brokovnicí hlavy debilním roztleskávačkám a pomocí satanský bible si plnila svá přání. Ééééé teda....zlá holka to je. Potřebovala by potrestat ! Třeba na holou....kurva chci taky pohlídat !! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Šialené scény sú pri hororových komédiách povolené a viac než vítané, McG to však s nimi neraz potiahol na úroveň trápnosti. Pokiaľ sa ti podobný námet pozdával, ale s The Babysitter si nebol rovnako ako ja spokojný, určite odporúčam Better Watch Out z roku 2016, ktorý je podľa môjho názoru kvalitnejšou krvavou poctou klasike menom Sám Doma. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem spokojený. Chůvička mi dala přesně to, co jsem nedostal od nedávného Better Watch out, který byl zase příběhově o něco vymazlenější. Každopádně se jedná o fajn krvavý, nahláškovaný kousek, kde nechybí krásné slečny a polonahý Robbie Amell. Jedná se rozhodně o Krvavější verzi Sám doma, kde si malý Cole podává výtržníky jak po másle. Já dostal přesně to, co jsem čekal. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dodává to zhruba přesně to, co slibuje trailer, tedy sterilní, rádoby cool zábavu s pěknými lidmi před kamerou, odlehčeným scénářem a porcí gore úmrtí, nad nimiž dospívající chlapci možná pohoní. Skutečného hororu samozřejmě ani špetka, ale to od McG nikdo ani nečekal. Srovnání s nedávným Better Watch Out nedůstojné hororového fanouška. Slušné řemeslo tomu v mých očích zachraňuje aspoň ty dvě hvězdy. Zkrátka spotřební sezónní zboží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady klobouček. McG nachystal zábavnou hororovou komedii, u které jsem se konečně cítil tak, jako když jsem před mnoha a mnoha lety viděl Soumrak mrtvých. Atmosféra parádní, střih geniální, jen s tou pátou hvězdičkou to nevyšlo. Na můj vkus tu je použito zatraceně málo hudby. Stylové je to vlastně akorát na konci při souznění scény a Queenů. S hudbou se ale dalo vyhrát daleko více. Námět ale skvělej a musím říct, že Samara Weaving si umí vybírat filmy. Tohle je filmařskej úlet jak se patří, kterej si střílí ze všech vyvražďovacích hororů a dělá to s vervou sobě vlastní. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama