Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bylo super vidět Jennifer Garner v jiné roli než jak jsme zvyklí. A říkám si, že je vážně škoda, že nemá více akčních rolích, protože jí to sedne. Nevím, jestli to bylo scénářem nebo jak byla napsaná či zahraná její postava, ale vážně jsem z ní byla unesená. Ani je to trochu vykrádačka Amerického občana, který jde hodně do hloubky a promyšlených vražd. Postava Riley jde hlavně po pomstě a nebojí se ukázat kdo za tím vším stojí, díky tomu má přízeň lidí v zemi. Bylo to akční, bylo to napínavé, bylo to emotivní. Super akčňák na odpoledne. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Příběh je naprostá žánrová klasika bez jakýhokoliv překvapivýho momentu (aspoň trochu originální závěr se přímo nabízel, bohužel se ale sklouzlo do klišoidních vod). Ale díky Morelovi na režisérský sesli a Jennifer Garner v hlavní roli jde přece jenom o záživnější revenge movie. První osoba se stará o solidní filmařinu a velice koukatelnou drsnější akci, druhá zase udrží diváckou pozornost v neakčních scénách (aspoň teda mužský publikum:)). Docela fajn mi přišel i záporák až bych pro něj uvítal víc prostoru. S propracovanějšim příběhem bych asi se čtvrtou hvězdou moc neváhal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj akčné scény boli celkom slušne urobené. No ten obsah... tak ten som asi nepobral. Tak blbé až to irituje. Žienka domáca čo je už bližšie k štyridsiatke ako k tridsiatke sa po osobnej a nikým nepotrestanej tragédii zmení na zabijácku mašinu. Ale kde? Ako? To bola v nejakom kempe u bin Ládina? Zrazu tu je drsňák, že aj Colombiana sa môže ísť schovať, kam príde budí rešpekt a je poriadok... dokonca aj medzi bezdomovcami... Vravím, pritiahnuté za uši až strach... a hlavne nedomyslené. Slabší priemer. 55/100 ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

I každý průměrný jouda ví, že není na světě nic horšího, než za a: špatně odmítnutá ženská a za b: ženská, které jste hrábli na rodinu, potažmo na dítě. To je jako sednout si holým zadkem do vosího hnízda a o tom je celý film. Nebo stručněji řečeno, jak Elektra ke svému povolání přišla. Akce dost a dost, děj slušně osýpal, jen to bylo takové nemastné, neslané. Nicméně koukalo se na to vcelku příjemně, takže za mne 65%. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama