Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho náhodou , protože to režíroval Morrel. Jasně, ženská z domacnosti vyvraždí celý drogový kartel i s "Escobarem" . Ale je tam nastíněné a vlastně i vysvětlené jak..... Chvíli jsem si říkal jak je možný tohle a tamto a pak že byla pět let někde. Říkám si jo, pojď si užít dobře natočenou akci, dobře hrající Jennifer a nevymýšlej kokotiny. Protože díky za každý takový film, kde si prostě jde jeden z rodičů mstít nějaký děti , nebo psy, nebo je jedno co. Ubývá jich, nebo aspoň těch koukatelných. Tak prásk čtvrtou hvězdu. Protože mě to prostě fakt bavilo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o pomstách,takže v takovejch případech hodně odpouštim.Tomu šéfovi se říka El Gilotina,ale herec ,kterej ho hraje tomu vůbec nic nedává,je takovej chcíplej mamrd..Ani ostatní nemaj nijak výrazný role.vlastně ani akce neni nijak zvlášt´ skvělá,prostě jak tady ostatní píšou,je to jen rutina.Líbilo,ale s odřenejma ušima.60%. ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Já tyhle revenge movies prostě můžu. V tomhle si vypravěči trochu pohráli se skoky v čase a pro mě to celkově bylo na poměry žánru dost uvěřitelné. Hodně tomu bohužel ubírá chabý a nevykreslený záporák, přitom když se tam mihla jeho dcerka, bylo to slibné. Celkem lepší průměr, tady přidávám hvězdu, aby se to trochu vytáhlo, protože pod 60 to nepatří. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi tak trochu ľúto, keď sa polroka pred pepermintkou, zniesla vlna kritiky na jedinečného Bruce Willisa a jeho filmu DEATH WISH. Hovorilo sa o prachprostej, samoúčelnej, pre ten druh kritikov nevkusnej pomstychtivej vyvražďovačky. Ale ak príde na podobný námet dáma, všetko je v poriadku, a kritiky hovoria o emancipovanej dáme, ktorá vie zobrať osud do vlastných rúk. Toľko kritika. A vlastne je tam z môjho pohľadu kritiky viac, ale užil som si béčko, ktoré zrovnať s vyššie spomenutým snímkom nebude nevhodné. Práve naopak. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemá smysl se na Peppermint dívat s očekáváním efektního akčního filmu - točil to sice Morel, ale tady se snaží spíš o jakési drama... ke kterému si jen vybral těžce béčkovou záplketku. Akce tu sice je, a ne úplně zřídka, ale omezuje se jen na opatrné přestřelky a headshoty bez velké choreografie. Ona Jennifer Garner je sice hezká, ale není akční herečka je to tu hodně patrné, kdykoli se začít hýbat trochu dynamicky v bitce na tělo, tak začne Morel zběsile stříhat aby všechno zakryl. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama