Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, přesto vcelku povedený akčňák, který je plný přestřelek a soubojů, díky kterým dokáže udržet divákovu pozornost, nenudí a neustále se něco děje. Námět jako takový je zcela tuctový, drží se zajetých kolejí a nesnaží se o nějaké větší experimenty. Děj je přesto plný chyb a nelogičností, i když k danému žánru to asi patří. Jennifer Garner svou roli zvládla skvěle, po celou dobu podává dobrý výkon a její postava vraždící mstitelky jí perfektně sedla. Celý film se nese ve stylu devadesátkových akčních béček, což již dnes není moc v módě, přesto zaryté fanoušky akčních béček tento film jistě potěší. Pokud hledáte jednoduchou vyvražďovačku, bez nějakých velkých zvratů či složitostí, určitě vás Peppermint skvěle pobaví. Ovšemže to není žádná vysoká škola filmu, ale natočit solidní akční béčko se tvůrcům víceméně povedlo. 7/10. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

měl jsem dopředu připraveno něco o tom jak Morel poslal do kopru další film,ale ono se na Peppermint nakonec celkem dobře kouká.Je to sice béčko plné klišé a v tom filmu není absolutně nic co by mohlo překvapit,ale těch 100 minut uteče jako nic a přerod Jennifer Garner z matky v Terminátora není zas až tak úplně neuvěřitelný...60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmark Entertainment uvadza zensku variaciu Punishera. Hlavnej hrdinke, putke v domacnosti, zabiju rodinu a tak sa naserie a vystriela cely drogovy kartel. Zatialco pri sudnom procese s identifikovanymi pachatelmi hra vsetko proti nej a pachatelov samozrejme oslobodia, tak v akcnych scenach hra vsetko v jej prospech a bez najmensieho problemu kosi jedneho drsniaka za druhym. A aj ked ma byt znicena a na dne, tak pri tom nezabudne hlaskovat. Finalnym happyendom je to, ze za svoje ciny nebude pykat a cela stastna zdrhne prec. Do toho sa spusti pohodova hudba. Cele jej martyrium je zabudnute a divak ide domov s usmevom na tvari. Minimalne od vsetkych tych chujovin, ktore si pribeh pripravil urcite. Dokonca sa nezabudne ani na pomstu neprijemnej susedke. To som sa fakt rozosmial aj ked som tusil, ze to behom filmu pride. Scenaristi nesklamali. Vysledkom je tupy akcniak pre zeny, ktorym sa paci typ filmov Enough s Jennifer Lopez, v ktorych zenska zoberie spravodlivost do svojich ruk, nech uz je to akokolvek pritiahnute za vlasy. Sice tomu nerozumiem, ale holt my chlapi mame Komando, ktore je tiez absurdne a nechapu ho zeny. 3/10. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho náhodou , protože to režíroval Morrel. Jasně, ženská z domacnosti vyvraždí celý drogový kartel i s "Escobarem" . Ale je tam nastíněné a vlastně i vysvětlené jak..... Chvíli jsem si říkal jak je možný tohle a tamto a pak že byla pět let někde. Říkám si jo, pojď si užít dobře natočenou akci, dobře hrající Jennifer a nevymýšlej kokotiny. Protože díky za každý takový film, kde si prostě jde jeden z rodičů mstít nějaký děti , nebo psy, nebo je jedno co. Ubývá jich, nebo aspoň těch koukatelných. Tak prásk čtvrtou hvězdu. Protože mě to prostě fakt bavilo. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama