Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Když vidíte film pod taktovkou Pierra Morela a jedná se o REVENGE film, tak každý s láskou zavzpomíná na jedničku Taken a říká si:,, Co kdyby to teď vyšlo?" Jenže ono to nevyšlo. V hlavní roli Jennifer Garner je pomalu jedním z těch mála plusů, co film nabídne. Oceňuji její fyzickou přípravu na film, ve výsledku se to ihned projevilo. Po stránce příběhové filma ale nepřináší nic nového, jen recykluje již tisíckrát omílané scénáře týkající se pomsty zavražděné rodiny. Dobře, buďme féroví.....Zachránila to akce a přestřelky ? Ne, ani to na mě nezapůsobilo nikterak megalomansky. Mohl z toho být ženský John Wick, a vězte, že takhle naštvaně vypadající Garnerová s vymakanou postavou by na tu roli sedla perfektně, ale ve výsledku se to jeví jako takový malý vzdálený zchudlý bratránek Johník Wickíček, který leží někde za skříní a je posetý stoletým prachem. Prostě trapné. Přestřelek moc nebylo, a když se už dostavily, tak velice slaboučké. Pablo Raba v roli vůdce mexického kartelu v některých momentech přehrával. A otevřený, skoro až přihlouplý konec tomu nasadil korunku. Dávám 49 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem v dobrém rozpoložení a tak nebudu hledat mouchy. Na to jak to bylo akční, je film překvapivě nudný (nějak i když se střílí, tak to není poutavé). Jennifer jako mlátička je v pohodě a klidně jí to baštím. Najde se samozřejmě pár momentů., kdy si jeden řekne "jak to sakra udělala" - př. "výzdoba" toho Ruského kola na pouti, ale není to natočené vyloženě hloupě (že by mě film nějak urážel), spíš jen rutinně a bez nadšení. Tím, že ale nemám odpor ho vidět znovu, průměr dát musím, i když do své sbírky bych si ho asi nepřidal. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, přesto vcelku povedený akčňák, který je plný přestřelek a soubojů, díky kterým dokáže udržet divákovu pozornost, nenudí a neustále se něco děje. Námět jako takový je zcela tuctový, drží se zajetých kolejí a nesnaží se o nějaké větší experimenty. Děj je přesto plný chyb a nelogičností, i když k danému žánru to asi patří. Jennifer Garner svou roli zvládla skvěle, po celou dobu podává dobrý výkon a její postava vraždící mstitelky jí perfektně sedla. Celý film se nese ve stylu devadesátkových akčních béček, což již dnes není moc v módě, přesto zaryté fanoušky akčních béček tento film jistě potěší. Pokud hledáte jednoduchou vyvražďovačku, bez nějakých velkých zvratů či složitostí, určitě vás Peppermint skvěle pobaví. Ovšemže to není žádná vysoká škola filmu, ale natočit solidní akční béčko se tvůrcům víceméně povedlo. 7/10. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Známý obchodník s drogami Diego Garcia (Juan Pablo Raba) pošle členy svého gangu, aby zabili muže, který ho chtěl okrást. Riley North (Jennifer Garner) při tomto incidentu ztratí manžela a dceru. U soudu se spravedlnosti nedočká a proto bere spravedlnost do svých rukou... První třetina je sice trochu pomalejěí, ale akce se potom slušně rozjede a divák nebude zklamán. Příběh má své chyby, ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože se nejedná o oscarový materiál. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

I každý průměrný jouda ví, že není na světě nic horšího, než za a: špatně odmítnutá ženská a za b: ženská, které jste hrábli na rodinu, potažmo na dítě. To je jako sednout si holým zadkem do vosího hnízda a o tom je celý film. Nebo stručněji řečeno, jak Elektra ke svému povolání přišla. Akce dost a dost, děj slušně osýpal, jen to bylo takové nemastné, neslané. Nicméně koukalo se na to vcelku příjemně, takže za mne 65%. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama