Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Další z řady tupých filmečků s tupým názvem a vyčpělým tématem, kdy se nějaká prachobyčejná persóna z oběti vypracuje tak, že to nandá celýmu mafiánskýmu kartelu i se skorumpovanýma ouřadama. Ale z ničeho není dost dobře jasný, jak že se v tohoto assassína vypracovala, její detektivní pudy byly prostě asi dílem neomylného šestého smyslu. Spousta bývalých filmových hvězd se upisovalo/upisuje béčkovým počinům,  vítej Jennifer Garner mezi nimi, asi nebylo na zaplacení účtů. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj akčné scény boli celkom slušne urobené. No ten obsah... tak ten som asi nepobral. Tak blbé až to irituje. Žienka domáca čo je už bližšie k štyridsiatke ako k tridsiatke sa po osobnej a nikým nepotrestanej tragédii zmení na zabijácku mašinu. Ale kde? Ako? To bola v nejakom kempe u bin Ládina? Zrazu tu je drsňák, že aj Colombiana sa môže ísť schovať, kam príde budí rešpekt a je poriadok... dokonca aj medzi bezdomovcami... Vravím, pritiahnuté za uši až strach... a hlavne nedomyslené. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Já tyhle revenge movies prostě můžu. V tomhle si vypravěči trochu pohráli se skoky v čase a pro mě to celkově bylo na poměry žánru dost uvěřitelné. Hodně tomu bohužel ubírá chabý a nevykreslený záporák, přitom když se tam mihla jeho dcerka, bylo to slibné. Celkem lepší průměr, tady přidávám hvězdu, aby se to trochu vytáhlo, protože pod 60 to nepatří. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

I každý průměrný jouda ví, že není na světě nic horšího, než za a: špatně odmítnutá ženská a za b: ženská, které jste hrábli na rodinu, potažmo na dítě. To je jako sednout si holým zadkem do vosího hnízda a o tom je celý film. Nebo stručněji řečeno, jak Elektra ke svému povolání přišla. Akce dost a dost, děj slušně osýpal, jen to bylo takové nemastné, neslané. Nicméně koukalo se na to vcelku příjemně, takže za mne 65%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva chlápci chtějí okrást drogového bosse jeden, ale couvne jelikož má rodinu nicméně ten boss se to dozví a oba je zabije. V případě toho váhajícího i s dcerou a pokusí se zabít i její matku. Ta ,ale přežije a chce svědčit , ale poté co selžou zkorumpovaní soudci a policajti se rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Letos těchto filmů vyšlo více a tohle mě z nich přijde nejslabší. Chybí zde zapamatovatelné scény a zápletka je hodně vyloženě na náhodu (za 6 roků co zmizela nikdy nenavštívila ten hrob jako a nic nejedla a neplatila kartou, že ji nikdo nenašel nikdy hlavně, že ten den co zmizela si vybrala 55 000 dolarů) o hudbě se ani nevyjadřuji radši. 40 procent za konec a za to, že zabila toho soudce (kdyby zabila i tu blondýnu dám 60 bohužel). Jinak alternativa Ctihodný Občan. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Když se Riley (Jennifer Garner) během soudu rozeběhne na tři podezřelé, tak od jednoho policisty dostane zásah taserem, po kterém spadne na zem. V dalším záběru ale padá k zemi znovu. (Duoscop)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama