Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a s tím i vzpomínka na to, jak hrozně rád sleduju nekompromisní DC animáky a jak každý rok omílám stejnou naivní větu, že se jim musím věnovat častěji. Nebudu ani tentokrát slibovat, že další neuvidím až v únoru 2023, ale upřímně můžu konstatovat, že i kreslený Suicide Squad spadá mezi ty opravdu kvalitní kousky, kde se nešetří krví ani známými postavami z téhle komiksové stáje. Jejich znalost díky Arrowverse se mi tu nemálo hodila. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejbrutálnější počin od DC. Tak jako Batman: Útok na Arkham, kdy se poprvé sejde bandička Suicide Squad, klape vše na jedničku a úspěšně navazuje na asi nejlepší animovanou adaptaci DC. Obměna týmu nemá chybu a nechybí nejlepší záporáci universa. Kéž by to šlo i v hraných verzích.......9/10 ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák. Akční, drsný, zábavný, s přesahem do Rka, od začátku do konce boží a nenudící. Skvělá animace, skvělé postavy, o několik levelů lepší, než hraný Sebevražedný oddíl a i mezi DC animáky se najde málo kousků lepších, než tenhle. Sice mi v animovaném vesmíru naprosto utíkají souvislosti, ty ale pro sledování nejsou vůbec podstatné, Rozpoutané peklo funguje naprosto samostatně a tak to má být. Víc takovýchto komiksových animáků!  80%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šmakózní animovaná přisprostlá brutalitka, ve který desetiletý žáby hulej trávu ve feťáckejch doupětech, anti-hrdinky si dopřávaj lesbickej sex ve výřivce (kreslený bradavky!!), a Harley Quinn je ještě debilnější a nahláškovanější než obvykle. Jo, a taky tu umře cca sto lidí včetně hlavních postav, většinou dost nepěkně a se spoustou krve a mozkomíšního moku. Proč má DC odnož koule jenom v jejich animovaný sekci? Tohle jako celovečerák nenatočíš! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to bude až tak dobrý! Ale bylo. Vtipné, drsné, sprosté, příběh měl hlavu a patu. Už jste někdy viděli dodávku, kterou pronásleduje karavan, které nahání školní autobus? Deadshot byl prostě nejlepší! I přes fakt, že nám vysvětlí, proč každý z nich tu kartu chce a ne "jenom proto". A dost postav tam zařve! :O ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama