Reklama

Reklama

Do města se hrnou další Římané, Spartakovi lidé bojují a někteří prchají. Zradili je piráti i Caesar – Spartakus chce, aby odešli do hor. Ganikus chce získat čas pro všechny a zdržet Crassa, aby ostatní stihli opustit město. Sibyl se pověsí na Gannika, ten se snaží odříznout Římanům cestu… Crassus chce zavřít severní bránu, aby nikdo nemohl utéct z města. Spartakus to ale stihne. Crassus chce do města přivést několik lidí. Senátor ho chválí a Crassus chce na oslavu dobytí města popravit několik lidí. Gannikus a Sibyla se schovávají v tajném úkrytu ve stájích. Římané přivedou Laetu zpět do města. Setkává se s Caesarem… Tiberius a Crassus se smíří. Crassus chce, aby později velel – uctí Caesara jako vítěze. Chytrý muž si dělá z mocných mužů své spojence… Tiberius vyhrožuje Koře – když prozradí, že ji znásilnil, zabije ji. Laeta je ráda, že je zase ve své kůži – umytá, učesaná a v čistých šatech. Crassus od ní chce popis Spartaka a vydá ji jako dar Heraklovi… Gannikos a Sibyla po bitce s vojáky uprchli ze stájí a schovávají se na střeše, odkud vidí, jak si Herakleo vede Laetu a ocejchuje ji. Gannikos přijde za nimi a Heraklovi vyhrožuje. Pak pobije všechny piráty. Herakleo chce podříznout Sibylu a Laeta ho probodne… Crassus pořádá oslavu pro Caesara. Při té příležitosti si u senátora vymíní, že dostane dobyté město darem… (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Crassus sa zbavuje konkurencie, aby sa nemusel o mesto deliť, to si však všíma Gannicus, ktorý sa v bezvýchodnej situácii opäť stáva hrdinom. Zajatci sú kruto mučení na pobavenie Rimanov. Štyri tímy súťažia v trhaní končatín tela zajatca, ďalším sú nalepené na hlavy a tváre kovové prilby/pokrývky, po ktorých ich bijú. Caesar tu má opäť kvalitné súboje. Chýbala mi vrcholová scéna, kedy by sa dalo užiť viac napätia. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní díl. Mezitím co Spartakus utekl Římani oslavují a likvidují zajaté. Gannicus ale zůstává ve městě plném Římanů a plánuje útěk. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama