Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Je to sice inteligentní jak hrnec od nudlí ale účel světí prostředky, svižně odsejpající naháněná na pár metrech čtverečních v kasinu s typicky prkenným Foxem( wats ya problem bro?) a netradičně prkennou Michelle, která tu slouží pouze jako nutná castingová doplňková dekorace (jelikož je to tu samej hnusnej chlap).............. moje hodnocení = 6 z 10. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kašlu na to ... budu štědrý ... fakt mě to bavilo ... po delší době konečně film, který mě nezprudil ... krásná na ten věk fakt kus Monaghan, Foxx to zvládl na jedničku - byl mi sympatický ... bitky super ... akce jedna za druhou ... má to grády ... neštítí se to násilí a "naturální" krvácení ... prostě na dnešní sračkoičdní holywoodské , disney , ... apod. poměry fakt "svěží" vánek pro pobavení ... ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama