Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Njn, to se dalo čekat. Bez korupce není akce. Ovšem taky se za ni musí samozřejmě zaplatit. Je to dvousečná zbraň. Velká škoda, že je tady všechno tak předvídatelné a bohužel tuctové. Klasická béčková zábava, nic jiného to totiž není a ani nebude.Slušně to odsejpalo, to zase jako jo. Je tu plno zajímavých herců. Prostě taková jednohubka na zabitít jednoho deštivého odpoledne. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx hraje policistu, kterému po nepodařené obíračce unesou syna a může tak začít thriller plný zvratů. Filmu napomáhá povedený casting, režisér se snaží pracovat s postavami a trošku zamrzí, že akce nemá větší šťávu. Přitom se tvůrci snaží děj pořád pestře zamotávat, byť někdy nesmyslně, neustále se něco děje a napětí se daří udržovat. Překvapilo mě, jak zručně se podařilo Hru o všechno natočit a vzhledem k rozpočtu vypadá nadprůměrně. Chtělo to mít jen větší koule a drsnější akci.......6/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

B-ový akčňák s dobrými hercami. Jednoducho to takmer vo všetkých významných bodoch (scenár, réžia, akčné scény, nečakané momenty, zobrazenie charakterov, herecké výkony) zaostáva za priemerom. M. Monaghan výrazná, ale u J. Foxx je vidieť, že rola mu úplne nesedí. Pre mňa spíš sklamanie! Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama