Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Výrazne teenagerský seriál už len v tom, ako veľmi klame telom. Zo začiatku je to totiž pózersky extrémistické, outsidersky hrdo výlučné a divák premýšľa, kam sme sa to dopracovali, že máme takýchto hrdinov...v akom stave musí byť spoločnosť... lenže potom sa póza odkryje a zo psychopata a vulgárnej pasívnej agresorky sa vykľujú obyčajné traumatizované deti túžiace po láske. To už ale samozrejme prichádza zvrat, ktorý posúva dej žiadaným smerom, aby sa z nich stali štvanci, s ktorými sympatizujeme, aj keď sú to vlastne kriminálnici. Inak je ich čin extrémnou ilustráciou tézy, že niekedy najhoršie býva, keď sa vám splnia vaše sny... - hlavne v čase puberty, kedy vlastne ani neviete, čo chcete.. a túžite po tom silou-mocou.. Pričom jediné slovo, ktoré všetky tie túžby zhŕňa, je stále jednoducho "láska". ()

drackula 

všechny recenze uživatele

On má pocit, že je budúci sériový vrah. Ona je vulgárna a má problém s pravidlami. Padnú si do oka. On ju považuje sa svoju prvú obeť. Ona jeho za niekoho, kto jej rozumie. Takto nejako sa začína divoký road-trip prazvláštnej dvojice, ktorá spolu ujde z domu s vyhliadkou na lepší život. Seriál je to vtipný, svižný, čomu určite prospel aj fakt, že má len osem približne 20-minútových epizód. Žánrovo by sa dal zaradiť do priečinka čierna komédia, avšak skrz ústrednú dvojicu sa riešia aj problémy spoločnosti, vzťahové záležitosti a dospievanie ako také. Atmosféru skvele dopĺňa hudba, ktorá má v každej scéne, čo povedať. Veľmi sa mi tiež páčili statické zábery na Jamesa a Alyssu, ako niekde stoja, alebo sedia. Sú to zábery plné bizarnosti, humoru, ale aj tragédie. Ak teda máte voľné poobedie, vrelo vám tento britský seriál odporúčam. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tak tohle bylo něco pro mě! Vkusně zpracované monotónní dialogy, zdánlivě depresivní příběh a hlavně spousta černého humoru, který se mi zamlouval. Rozhodně to není seriál pro každého. Melancholici jej ale jistojistě ocení! | 1.série (85%), 2.série (80%) > Průměr: 83% (4*) | ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Sjedete to za odpoledne, protože je to neskutečně zábavné, napínavé, ulítlé a originální. Neskutečná JÍZDA, která v žádném případě není určena jen pro teenagery, doprovázená skvělým soundtrackem jako je Lonesome Town nebo Why Can't I Touch It. Obě série mě neskutečně bavily, snad bude i třetí. Alyssa: "I need a lot of time. And some psychological help." ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to divný.. což ovšem neznamená, že špatný. Hlavní hrdinové projdou postupně zajímavou změnou a úplně stejně se měnil i můj postoj k nim. Chvíli je nesnášíš, tu druhou fandíš a tak dokola. Škoda postupnému vývinu událostí. Škoda, že to, co nám zezačátku tvůrci rádoby slibovali, se nakonec zvrtlo v něco úplně jiného. A pro mě teda i škoda toho konce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V seriálu zazněla píseň „We might be dead by tomorrow“ od zpěvačky Soko. (ver_mah)
  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama