Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01 - Zvracené a ujeté, přesto nehorázně vtipné, tedy pokud vám nevadí nejčernější humor. Postavy jsou zajímavé a zábavné, absurdita nebere konce. Já byl hodně spokojený. Těch osm dílů uteče velmi dobře, a některé scény a hlášky si zapamatuji na dlouho. S02 - Příjemné překvapení. Bál jsem se, že seriál bude zbytečný, ale opak je pravdou. Parádně to funguje, postavy jsou boží, má to velmi zajímavý a dobrý soundtrack a celkově to nemá vyloženě slabší místo. http://serial.tvzone.cz/the-end-of-the-f-ing-world/recenze/ ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonale rozkošné! Už od první minutky je to audiovizuálně vymazlené a ujeté tak akorát. Dobře, někdo by úplně nemusel skousnout, že je tam jednou z prvních nabalovacích hlášek správně britsky procítěné "fok off" a že je to celé vlastně jen o tom, jak někoho zabít. Že je to pubertální a pitomé? Jasně, že je. Vy jste snad byli jiní, než pitomí? Nicméně - když se někde tlačí na pilu, je to děs. Když se tady tlačí na pilu, je to jako když si ty třísky ve vašich očích vlastně užíváte. Je to přehnanost, ale přesně takovouhle odrůdu mám moc ráda. Kraťoučká lahůdka pro toho malého psychopata žijícího v každém z nás. A že je to moc krátké? Ne, je to úplně ideální. V nejlepším se má totiž přestat. A tento seriál to pochopil dokonale. Musím taky vypíchnout soundtrack... pohlazení na duši. <3 ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nesnestelní hrdinové v rádoby existenciálním road tripu odnikud nikam. Nejsou výjimeční a ani nedělají kdoví jak nezvyklé věci. Jsou to jen otravní kokoti, a to obzvlášť ta holka, která se značně neúspěšně pokouší hrát postavu o deset let mladší. Spousta slibů, ale nakonec je celý seriál úplně stejně mediocre, jako průměrný zbytek světa kterým ty asociální postavy jakoby opovrhují a snaží se distancovat od něj. Ne, on tu holku fakt nezabije. Klidně to mohlo vyjít u Disneyho. 4/10 ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Když je vám náct a okázale dáváte najevo své domnělé outsiderství, které jste okoukali z aktuální audiovize, tak vám tenhle seriál bude připadat, že je tak moc pro vás a o vás. Dokonce i uroníte slzy dojetí u průhledně nekonformního finále. Když je vám dvacet a třicet a jste zblblí samozvanou výjimečností Netflixu a jejich marketingem, že všechno, co má na sobě jejich štempl, je hrozně netradiční a odvážné a mimo zažité mantinely, budete si sugerovat, že tenhle seriál je další hřebíček do rakve lineární televize a jejích schémat. Jenže on je to jen moc chytře vykalkulovaný projekt pro sílící mladé publikum, nebo spíš pro to věčně nedospělé, které nechce koukat na reálně profilované mladé hrdiny, ale jejich žánrově vyhrocené variace. Komiksový rodokmen je z tohohle dílka cítit na sto honů, což znamená egocentrickou vyhrocenost a domnělost velké rebelie a nonkonformity, když se vedou povrchní emo řeči prokládané velkohubými vulgaritami a občasným šplíchancem krve. Dojná kráva komiksového ratingu M se po americké (nejen) indie kinematografii přelévá do quantity TV. Ve výsledku na seriálu nejvíc naštve, že jde cestou očekávaného polidštění sociopatů a nedostojí falešné vábničce z prvního dílu, která by byla bývala naopak vskutku přinesla něco nového. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Událost ledna! Teen retro Bonnie a Clyde ve zvráceném britském obalu. Hlavní dva představitelé jsou bezkonkurenční. hlavní hrdina je 17 letý introvertní psychopat s touhou někoho zabít a jeho přítelkyně je 17 letá nymfomanka s hodně drsnou mluvou. No dvojice k pohledání. Film si nebere servítky s černým až sarkastickým humorem, dojde i na pár zvrácených scén, rychlé tempo a napětí díl od dílu roste a finále doslova šokuje. Skvělá mini seriálová jízda. Očekávám druhou sérii. 90% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)
  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama