Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria:Príbeh Jamesa a Allyson, dvoch stratených teenagerov na úteku pred svetom aj sebou samými prináša takmer tarantinovský príbeh pre mládež, ktorý však zaujme aj staršieho diváka. Sondy do myslí hlavných protagonistov sú spracované na vysokej úrovni a mne osobne vyhovovala aj dĺžka jednotlivých epizód. Po seriály This is England opäť britský seriál, ktorý sa vymykal zo zabehnutých koľají a ponúkol niečo nové. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Zkusila jsem to na doporučení, že je to fakt pecka. Není. Pro mě určitě ne. Koncentrace úchyláren a divných lidí ještě hloubku nedělá. Někomu to prý připadalo černohumorné, tak to sorry, ale z tohoto soudku tam nebylo k nalezení ani deci. Možná někomu přišlo ftipný, jak jsou oba hlavní hrdinové mega nesympatičtí, tak to jedině. A osm dílů rozkouskovat po dvaceti minutách - to byl teda taky úža nápad. Úplně nejvíc mi ale vadilo, jak se to celé tvářilo originálně a totálně cool, přitom scénář byl tak pitomoučký, že ho museli mít napsaný dřív než vypili sedmičku vína. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Tak tohle bylo něco pro mě! Vkusně zpracované monotónní dialogy, zdánlivě depresivní příběh a hlavně spousta černého humoru, který se mi zamlouval. Rozhodně to není seriál pro každého. Melancholici jej ale jistojistě ocení! | 1.série (85%), 2.série (80%) > Průměr: 83% (4*) | ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jedinej opravdovej seriál ze života vy kreténi", napsal o tom nějakej moula v diskusi pod jednim dílem. "Přehypovaná teenage rádoby existenciální hipsto sračka", píšou další. Aby mě jedno nebo druhý provokovalo jsem asi už moc starej =). Pravdu nemá nikdo (nebo všichni). Co se nedá sporovat, je fakt, že největší devizou tohohle seriálu je jeho pouhých 8x20 minut =). Bral jsem to jako takovou trochu netradiční hříčku na daný téma a zejména díky zvolenýmu formátu jsem se u toho i celkem bavil. Jen po těch všech ohlasech na velký finále jsem fakt čekal něco víc, než úplně tuctovej úteso-visák. Bejt v závěru cokoli fatálního, šel bych vejš. (65%) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama