Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Trochu fail.... trochu dost fail. Jakoby Axelovi došli v hubě náboje a tak nemá jedinou pořádnou vykecávačku, což je dost problém v zhledem k tomu, že u předchozích dílů to byl hlavní tahák. Přesto mě to docela baví. Možná proto, že prostředí zábavího parku je poměrně neotřelé a příjemné a film i docela slušně odsýpá. Přesto obrovský propad oproti předchozím dílům. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi pozerateľná nuda, ktorá sa vezie na úspešnosti prvých dvoch častí. Každopádne Alexove hlášky si držia úroveň, akcia pomerne slušná, no najväčším sklamaním zápletka a záverečné rozuzlenie, ktoré je predvídateľné už od desiatej minúty filmu. Zasmiať sa na tom ale dá a pokiaľ si v sebe prechovávate nostalgiu k tomuto ukecanému sympaťákovi, tak vás to určite neurazí. 60%. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo jinak nebo nebylo pokracovani a nebo by to nemela byt komedie tak by se dalo uvazovat mezi 3-4 byly jedine dve mista kdy jsem se opravdu smal 1. kdyz se Axel schovaval za lavickou, a 2. kdyz se kryl ti zpusobem ze se jenom prikrcil. Axela mam rad ale proste musim dat za 2, ale lepsi 2 takove ty na hrane, rad bych dal 3 ale proste nemuzu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V kolik hodin ten zábavný park otevírá?......... Úvodní "hudební" scéna je výborná. A my se dostáváme zpět z Detroitu do Beverly Hills. CITÁT - Pokud máte na svém pozemku bezdomovce, zmáčkněte 15............. Atrkce "útok mimozemšťanů" je velmi dobrá. Wonder World??? Axel!!!! Pravdu? Už to nemá ten správný náboj jako dva předcházející příběhy. Nemá to ten říz a někdy se můžete i nudit. Málo akce a když už je tak je přehnaná (kolotoč), dialogy už také stárnou a je jich tu málo, hudba sice stejná, ale jako by se do tohoto příběhu nehodila, no prostě jen takový průměr. CITÁT - Je to nebezpečný šílenec......... Akce kolem jedné nejmenované atrakce ve WonderWorldu je nepřesvědčivá a ani moc povedené (závěr příběhu). Je to sice stále sranda, ale už to umírá. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama