Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi pozerateľná nuda, ktorá sa vezie na úspešnosti prvých dvoch častí. Každopádne Alexove hlášky si držia úroveň, akcia pomerne slušná, no najväčším sklamaním zápletka a záverečné rozuzlenie, ktoré je predvídateľné už od desiatej minúty filmu. Zasmiať sa na tom ale dá a pokiaľ si v sebe prechovávate nostalgiu k tomuto ukecanému sympaťákovi, tak vás to určite neurazí. 60%. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Axeli, máš snad pauzu na kafe? Dostaň toho hajzla, k sakru! Policajt v Beverly Hills potřetí. A znovu parádně. Po Martinu Brestovi a Tony Scottovi se tentokrát režie ujal další renomovaný tvůrce, stvořitel ztřeštěných komedií, jako Záměna či Cesta do Ameriky anebo hororu Americký vlkodlak v Londýně - John Landis. Jeho rukopis je znát, do filmu se vrátil humor (super je např. Serge a jeho Anihilator 2000), vyšetřování je zábavné, Murphy skvělý a Timothy Carhart je správně slizký záporák. Plus cameo George Lucase při fantasticky natočené akční scéně na kolotoči ve Wonderworldu. Můj druhý nejoblíbenější díl. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Strašně těžko se tomu filmu přichází na chuť a současně ho nedokážu úplně nemít rád. Je obecně známo, že Murphy ve své době projekt spíše sabotoval, zatížený řadou profesních neúspěchů a místo, aby jako Axel film energicky táhnul, tak schválně podehrával. A je to znát. Jde o jediný díl, ve kterém nemá Axel pověstné komediální výstupy, kterými by přehrával ostatní. Také zamrzí absence Johna Ashtona, ale Hector Elizondo byl více než slušnou náhradou. Prostředí zábavného parku z toho dělá tak trochu dětský film (hlavně v porovnání s drsnou Scottovou dvojkou, což je vidno hlavně na scéně, kdy Axel zachraňuje děti na ruském kole), ale zase jde o natolik unikátní kulisu, že ji nelze úplně zavrhnout. Kde Murphyho Axel nestíhá, tam naštěstí zkušený Landis alespoň dávkuje vtípky okolo, aby to celé trochu vyvážil. Není to úplně klasický Policajt v Beverly Hills, ale pořád má v sobě určitou komediální bezprostřednost, jakou osobně ve čtyřce postrádám. Plus tu alespoň funguje záporák a staří známí z předchozích filmů. Slabý díl? Ano. Ale ne vyloženě mizerný. 60 % ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

John Landis vytáhl Eddieho Murphyho na výsluní a v tomto případě je i u jeho prvních hereckých držkopádů. Trojka s lehkostí této sérii nevlastní zahazuje vše, co předešlé díly vybudovaly a směšný příběh dotahuje k diváckému posměchu i Landisovo pojetí, který nejdříve udělá pitomce z herců a následně podobnou nálepku pleskne na čelo i svým divákům. Jak jinak chápat mnohé téměř parodické hlášky, za hranici snesitelnosti přetaženou akci, nebo alespoň z mého objektivně kritického pohledu totálně odpudivý a po americku kýčovitý Wonder World. Fuj. Lobotomicky nevtipné. 20% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) Ale jo, třetí díl je taková ta neškodná blbina, která se nejvíc hodí, když je člověk bez nálady nebo unavený. První díl byl vcelku solidní, druhý už mě moc nebavil a tento je docela povedený. Místy se zasměju, nebo spíš trochu pousměji nad výborným Eddiem Murphym, který se zde opět ze všeho vykecá. Oproti předchozím dvěma dílům je zde sem tam o něco více akce. Taková obyčejná, střílení, ale co … Ostatní postavy jsou v pohodě. Děj řešit nemusíme, je jednoduchý. Především se to odehrává na pouti, kde mě nejvíc zaujala jedna scéna, kdy Murphy přeskakuje z jednoho porouchaného kolotoče z kabiny do kabiny. Hudba je povedená jako vždy u téhle série. Nemám, co už bych dodával. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)
  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama