Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odišiel producent Bruckeheimer, odišiel skladateľ Harold Faltermeyer, zostal len Eddie Murphy a zopár hereckých predstaviteľov. Tvorcovia chceli dať filmu dizajn 90. rokov, nepodarilo sa. Zopár slušných scén, ale ten osemdesiatkový drajv mu pristal viac. Okrem toho mal film toho roku dosť veľkú konkurenciu ( NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ, PRAVDIVÉ KLAMSTVÁ ) a tak totálne zapadol. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak týmto filmom tvorcovia skazili celú sériu. Prvé diely síce tiež stáli za "vylišprdel" ale toto je vážne trochu moc. Občas si hovorím, prečo že sa točia zbytočné pokračovania, ktoré len pošpinia meno predchádzajúcich dielov. Kam sa asi stratila ľahkosť predchádzajúcich dielov toť otázka. Proste už je tu veľmi bláznovstiev, nezmyselných striel a aj vtákovín a nelogizmov - proste podpriemerný príbeh a komédia sa stráca a nahrádza ju nútený a horúcou ihlou šitý príbeh. Neverím a nikdy ani neuverím, že sa chystá štvrtý diel. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno