Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Katastrofálny prepad, ktorý nemá skoro nič z predošlých dielov. Utlmený Murphy, minimum "ukecaných" scén, BEZ Harolda Faltermeyera (!!!), bez synťákov, bez humoru, bez všetkého. Navyše ultra-debilný dej s trápnymi "odhaleniami" a hlavne s nepochopiteľne dosadenou postavou Hectora Elizonda, ktorá je len prepísaná postava Johna Ashtona z predošlých dvoch dielov (s dopísaným jedným uvítacím dialógom). Ale mini rola Bronsona Pinchota je totálne bohovská. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

Reklama

Rssa 

všechny recenze uživatele

Ufff...hrůza, ale oproti dnešnímu Murphymu pomalu veledílo. Jeden z nejpřeceňovanějších komiků a možná i původce dnešních ukecaných rádobyvtipných černošských komediantů si pomalu ale jistě kopal hrob, ztrácel sympatie a rozhodně se spouštěl do vod vlastních Segalovi, i když ten je aspoň legendou béčkových filmů. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Misty by to mozna slo i na 2 hvezdy, protoze tak razantni zmena prostredi podle me nutna nebyla a i kdyz to neni vylozene chybou rezie nebo scenare, lunapark (alespon na me) proste z podstaty veci pusobi kycovite. Clovek ma z toho vzdy ten pocit "uz jsme jako tvurci nedokazali nic vymyslet, tak to vrznem do Disneylandu, protoze to musi divaci prece bastit". No opak je pravdou a je to vpodstate stejne jako v "Krokodyl Dundee v Los Angeles" (2001). Nastesti jsem se ale na par mistech docela zasmal, takze nekolik fajn momentu, kde je poznat, ze je to brano s nadhledem, tu stale je. A i kdyz uz tu neni Taggart, Rosewood je porad stejny pako a to je dulezity :) Jen je skoda, ze to neni zmineny Disneyland ale jakasi coververze :) Netusim, jestli nazev, postavicky i atrakce existuji, nebo byly vymysleny jen pro tento film (coz je pravdepodobnejsi), ale mne osobne slon Okie Dokie nebo strycek Dave fakt nic nerikaji :) Ale asi nechteli divaka rozptylovat licencovanymi nazvy atrakci, ktere by odkazovaly na jine filmy apod. Na druhou stranu se tu mihne "licencovany" George Lucas :), coz jsem moc nepochopil (jestli delal producenta nebo co, netusim), a take se vraci "teplej" Serge z prvniho dilu :) ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Od "trojky" už všichni předem očekávají, že bude nejslabší, ale řekl bych že tady je co do kvality mezi "jedničkou" a "dvojkou". Možná je to ale díky atraktivnosti zábavního parku, kde se celý příběh odehrává. Závěrečná scéna se "superzbraní" v nočním parku je prostě výborná. Vůbec bych řekl že je tu zase víc humoru než třeba ve "dvojce". ()

Galerie (53)

Zajímavosti (16)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama