Reklama

Reklama

Eli

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalí rodiče přivedou jedenáctiletého chlapce stiženého vysilující nemocí na odlehlou kliniku, kde má podstoupit experimentální léčbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (198)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Upřímně, už jsem v to ani nedoufal, nicméně toto je v rámci hororového žánru velkým a povedeným překvapením. Eli zaujme především precizním budováním atmosféry a nečekaným finálním rozuzlením, u něhož jsem napětím téměř nedýchal. Jen škoda několika otravných hororových klišé, které se bohužel vyskytnou i zde. Až na tento drobný detail se tedy jedná o skvěle zpracovanou záležitost, u níž si budete užívat každou minutu stopáže. Tohle je zkrátka duchařský horor podle mého gusta! ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapiví hororový kousek od Netflixu, kde je sice první patnáctiminutovka nezáživná, ale od té doby se rozehrává zajímavá hra o tom, co se vlastně v záhadném domě odehrává. Nutno podotknout, že to je béčkový film, který ale díky své vybudované atmosféře, napětím a povedeným lekačkám dosahuje Áčkových hodnot. Každopádně jako velké mínus považuji již všemi zmiňovaný twist, který se mi absolutně nelíbil a ať už jsem si představoval cokoliv, tak tohle se mi teda nelíbilo. Konec to opět potopil do béčkových vod a veliká škoda v tomto případě. Čisté 3* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Claritine? Na tohle..? Obstojné v módu duchařiny, twist včetně netradičního domácího kolotoče velmi zábavný. Vodítka k němu buď rafinovaně svádí z cesty, když tušíte, že tu někdo lže, ale nevíte o čem (přesmyčka Eli, citát z bible na billboardu) a nebo pozorné diváky dovedou k cíli rychleji (jména dětských pacientů). A Livingdead je zase jednou vedle jak ta jedle. Pro tenhle film měl režisér příkaz zespoda.. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku to bolo veľmi znepokojujúce. Meno hlavného hrdinu ELI odkazovalo na Bibliu. Jeho predstaviteľ bol však pomerne nesympatický, hoci išlo o poľutovaniahodného chorého chlapca. Malo to tak byť. A keď sa meno ELI neskôr obrátilo a stalo sa slovom LIE (lož) a číslom 317, pochopil som, že je to ďalší odkaz na Bibliu (Mt 3:17) a že ten chlapec nie je žiadny milovaný boží syn. Priemerne pôsobiaci horor nakoniec poriadne vygradoval. Oplatilo sa vydržať do záverečnej tretiny. ()

Micro41CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Au, studna Netflix špatných filmů tady dosahuje dna. Bolelo to. Jak televizní filmy Novy devadesátých let. Netflixi, prosím, zkrachuj. Nebo natočís příští řadu Premiéra. (Odpad pořád nedávám, to si nechávám pro pokračování (jakýchkoliv Netlix filmů)). Extrémně špatný. //// nic, stejně musím snížit na odpad, aby i ta jedna hvězda měla váhu u jiných filmů, které vlastně nebyly tak hrozný, ale i tak maji jednu dostat ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Netflix získala distribuční práva na tento film od Paramountu, když studio údajně nemohlo přijít na to, jak film uvést na trh. (LUKICKK)
  • Natáčanie začalo v januári 2018 v New Orleans, Louisiana. (Scraffy)
  • Když odjíždí rodina z motelu, tak je po nich hozena láhev, po které zůstane na zadním skle mokrá stopa. Při výjezdu z parkoviště je ale sklo čisté. (Duoscop)

Reklama

Reklama