Reklama

Reklama

Místo splněných přání

Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný muž sedí každý den u stejného stolu restaurace The Place, připraven vyslyšet a vyplnit největší přání návštěvníků. Co budou schopni udělat, aby získali to, co chtějí? (Film Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hra s různými charaktery lidí, dialogy a mnohdy překvapivé zvraty jsou téměř neodolatelné a nutí diváka vydržet a těšit se na rozuzlení. Chybí však pořádný závěr a objasnění. Potom bych se asi utrhla ze řetězu a dost možná bych tenhle film považovala za poklad. Při snaze najít někde rozbor konce jsem narazila na poznatek jednoho z diváků. Ten měl pocit, že se lidé, odcházející po skončení filmu z kina cítili podvedeni. Asi bych to nenazvala až takhle závažně, ale pravdou je, že jsem po velmi slibném začátku čekala víc. Slabší 4* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalne pojaty koncept psychologickeho filmu v ktorom skumame cez rozhovory niekolkych jednotlivcov s tajomnym chlapikom moralne hranice toho kam su ochotni ludia zajst pre svoje stastie. Hlavny problem som mal so samotnym konceptom vsemocneho tajomneho chlapika, pretoze to az prilis smrdelo nabozenskymi motivmi, vyššou mocou a podobnymi kravinami na ktore neverim. Ani to nebolo podane prilis zaujimavo. Dozvieme sa absolutne minimum detailov. Druhy hlavny problem som mal s tym, ze ma ani prilis nezaujali pribehy jednotlivych ludi. Asi najviac ma bavil pribeh automechanika a potom toho slepca. Zvysok isiel mimo mna a tie ktore s tymito dvoma nesuviseli som po chvili pretacal. Ale inak to bolo dobre zrezirovane a zahrane, takze za vyskusanie tento film stoji. Je slusna sanca, ze ak mate radi dialogove filmy, ktore ponukaju eticke myslienky k zamysleniu, tak budete spokojni. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-5* Stejně jako režisérův předchozí film mi sedl i tento. Možná někomu může připadat nudný a jednotvárný, když se vlastně po celou dobu odehrává v jedné kavárně u jednoho stolu. Ale jde zde hlavně o vykreslení psychologických charakterů postav. Schválně, co byste byli ochotni udělat kvůli splnění jakéhokoliv přání?? Nápadité a hlavně, že nezklamal a mělo to slušnou pointu. Tudíž se těším na další režisérův počin a doporučuji všemi pěti dalším divákům. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

"Jak mohu vědět, že nejste ďábel?" "Nemůžete." To byla jedna ze dvou základních otázek, kterou jsem si celou dobu pokládal. Je to ďábel? Bůh? Nebo jen obratný manipulátor? Ta druhá je celkem jasná. Co bych byl schopen udělat, aby se mi splnilo mé největší přání? Upřímně řečeno na ani jeden dotaz jsem nebyl schopen uspokojivě odpovědět. Ale to tom to asi celé je. Geniálně sestavené, fantasticky zahrané. 100% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(26/2023) / Čakal som od Genoveseho trošku vypointovanejší a údernejší film. Znovu sledujeme dosť originálny nápad, ale prevedenie tentokrát zaostáva za geniálnym Perfetti sconosciuti. Filmu strašne nesedelo, že opustil tradičnú trojaktovú štruktúru, a podľa mňa filmu chýba úvod aj záver. Celý 'dej', či skôr v tomto prípade konverzácia je vcelku jednoliata a ani záver neponúkol výraznejšie emócie alebo dramatizáciu. Konverzačky mám rád, ale v tomto prípade som teda pár krát na hodinky pozrel. (6/10) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Celý film se odehrává v jednom interiéru. (ČSFD)

Související novinky

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

29.11.2017

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2017. Česká republika se již popáté… (více)

Reklama

Reklama