Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

mm13 

všechny recenze uživatele

Pablo Escobar bol primitívne hovädo na úrovni "hlavných hrdinov" našich divokých deväťdesiatok a zodpovedným slúži ku cti, že ho ako takého vykreslili bez toho, aby do jeho mŕtvoly bezhlavo kopali. O čo menej vyhranený, o to je tento seriál presnejší a presvedčivejší, so správnou dávkou odstupu, pritom dostatočne dramatický a k osudom hlavných postáv na oboch stranách barikád (a nešťastníkom, ktorí sa ocitli medzi nimi) pozorný. Skvelá práca... Ale aj tak stačilo. Čo bude ďalej ma nezaujíma a aby som sa k tomu niekedy vrátil, to asi tiež nehrozí. Bolo to primitívne hovädo. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne tu máme druhú sériu. Hoci sa mi úvodná epizóda zo začiatku zdala byť troška rozťahaná, toho sa pri druhej sérií troška bojím, po chvíľke to preplulo do klasickej vyšetrovacej zápletky, ktorú asi všetci na tomto seriáli tak zbožňujeme. Pablo tu už nie je boss ktorý prechádza ulicami, a strieľa na všetkých policajtov naokolo. Zmenil sa na ducha ktorý kráča v tieňoch ostatných a ide z neho neuveriteľný strach. Zvyšná "sebranka" Narkobarónov ktorý nie sú s ním v kolaborácií, sa idú od strachu posr.. Tempo nastavili tvorcovia vynikajúco. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série nijak nepolevuje a pokračuje ve vysoko nastavené laťce. Zatímco v první sérii jsme mohli vidět Escobara pomalu ale jistě drásajícího se na vrchol, kde doopravdy neměl žádnou konkurenci, tak v druhém pokračování jsme svědky jeho pádu, kdy postupem času ztrácí jednoho svého věrného spolupracovníka za druhým, jeho nepřátelé nesmírně posilují a je jasné, jak tohle vše skončí. Nejvíce mě zaskočil návrat plukovníka Carilla, jeho postava byla jedna z nejlepších v první sérii, ale vůbec jsem neočekával její návrat. A samozřejmě, když se už vrátil, tak se zde nemohl ohřát (jeho smrt z rukou Escobara byla dost emotivním momentem obou řad). Ještě do této chvíle se Escobar držel docela nad vodou, ale poté se teprve rozjel pořádný kolotoč. Předposlední díl byl pro mnohé docela nudným a nicneříkajícím, ale to není pravda. Byla zde perfektně zachycena samotná osobnost Escobara, dále pak bylo úsměvné vidět díl, kde místo všelijakých intrik a přestřelek vidíte takového gangstera, jak pomáhá svému otci opravit plot a dělá samé věci, které mu do té doby nebyly asi moc nejbližší. Závěrečný díl špičkově vygradován, závěr to vše jen výrazně podtrhl. Seriál, který se mi uhnízdí dlouho v mé hlavě, protože ho stvořili opravdoví géniové. Za mě dávám 96 % ()

Gothar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria pokračuje v štýle prvej, ale pokrýva kratšie časové obdobie a preto dej plynie pomalšie. Napriek tomu si vo väčšine dielov drží napätie a nie je problém pozrieť ju za dva dlhšie večery. Mal som pocit, že tu bolo viac španielskej časti a teda aj viac zo životného výkonu Wagnera. Historická presnosť a dobové fotografie a videá ostali, preto druhú sériu považujem za rovnocennú s prvou. 95 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako som odkladal Breaking Bad či Better Caul Saul otáľal som aj nad seriálom Narcos, nkoľko som si ho útržkovito pamätal z niekoľkých náhodne zhliadnutých epizód v spoločnosti kamarátov ale nakoniec som sa odhodlal pozrieť si ho celý (teda zatiaľ prvé dve série) a musím povedať že z taktiky pozriem čo najviac noviniek prechádzam na taktiku pozriem tie najväčšie pecky, aj keby to malo byť po druhýkrát. Ako spomína Jaro, hlavný hrdinaje fenomenálny, rovnako tak Los Pepes, tu sa človek rozhodne nenudí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)

Reklama

Reklama