Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo mě to tolik jako první dvě série. Podle mě to bylo hlavně z toho důvodu, že se třetí série už nevěnuje Escobarovi, kterého zná opravdu každý. Kartel de Cali pro mě byla velká neznámá, nikdy jsem o nich neslyšela a tudíž mě jejich příběh moc nebral, i mi to přišlo trošku nudnější a táhlejší než předchotí dvě série. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do třetího dílu této řady jsem jen nevěřícně zíral, jak se z vydařeného a napínavého seriálu může stát něco na způsob poněkud drsnější kolumbijské telenovely. Ovšem od čtvrtého dílu se tvůrci znovu zhluboka nadechnou a je to stejný (ne-li větší) nářez jako za starých medellínských časů. Myslím si však, že by si „gentlemani“ z Cali zasloužili vlastní seriál na způsob „NARCOS - Cali“ a ne pokračování toho stávajícího, neboť přirozeným závěrem a vyústěním obou předcházejících řad medellínského narko-příběhu byla smrt Pabla Escobara, skvěle zahraného Wagnerem Mourou. Je tak? ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puuuuta!estli!!!! si myslíte, že první a druhá sérka byla nejvíc, utřu vás, jak pravidelný uživatel svůj rypáček! Tohle je absolutní šleha, vtahující diváka do děje od první minuty! Kam se hrabe Pablito! Pacho a synáček Rodrigueze mladšího jsou ty největší grázlové nejgrázlovatější a já mlsně vyhlížím 4. pokračování... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez grande Pablita Narcos pořád funguje. Třetí série téhle drogové ságy se tentokrát zaměřuje na kartel z Cali a pořád je to parádní podívaná. Kvalita rozhodně nijak neklesla, pořád je to správně drsné, dramatické, vtahující, perfektně obsazené (a agent Peňa ani tentokrát nechybí), vše stále perfektně doplňují voiceovery, dobové záběry a fantasticky zvolený hudební doprovod. I na potřetí velká radost sledovat. ()

Ediebalboa

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kritizovat třetí Narcos, že už to není, co bylo, mi zde přijde mimo mísu. Gentlemani z Cali jen zkrátka nebyli magoři, co by odkrágrovávali policajty na potkání. Jejich síla naopak spočívala v disciplíně, utajení a spolupráci s nejvyššími hlavami ve vládě neboť je to v konečném součtu činilo ještě daleko mocnějšími, než kdy byl „El Patron“. Cesta za jejich eliminací je tak možná jiná než minule, nikoliv však nudná. Čtveřice bossů rozdílných povah a dovedností si krade veškerý prostor pro sebe a před spravedlností kličkuje, jak je každému z nich vlastní. Bizarní vyprávění o tom, kam až byli kolumbijští narkobaroni schopni pro své cíle dojít, proto nechybí ani tentokrát. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama