Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do třetího dílu této řady jsem jen nevěřícně zíral, jak se z vydařeného a napínavého seriálu může stát něco na způsob poněkud drsnější kolumbijské telenovely. Ovšem od čtvrtého dílu se tvůrci znovu zhluboka nadechnou a je to stejný (ne-li větší) nářez jako za starých medellínských časů. Myslím si však, že by si „gentlemani“ z Cali zasloužili vlastní seriál na způsob „NARCOS - Cali“ a ne pokračování toho stávajícího, neboť přirozeným závěrem a vyústěním obou předcházejících řad medellínského narko-příběhu byla smrt Pabla Escobara, skvěle zahraného Wagnerem Mourou. Je tak? ()

Gulde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MOŽNÉ SPOILERY: Přiznám se, že po smrti Pabla Escobara jsem vážně nevěřil, že může seriál dál úspěšně pokračovat. A když jsem před zhruba 3 lety koukal na první díl 3. série, dávalo mi to za pravdu a na seriál jsem tehdy hned po prvním díle 3. série vesměs zapomněl. Teď jsem se k seriálu vrátil a byl jsem vyveden z omylu. Pablo Escobar nebyl pro Narcos tak stěžejní postava, jak jsem si dříve myslel a kartel z Kali to více než skvěle vynahradil. To samé noví agenti, napřed jsem nad nimi mávl rukou, ale zpětně si myslím, že je naopak škoda, že jim nebyl dán větší prostor. Sečteno podtrženo, 3. série parádně zakončila kolumbijskou etapu Narcos. Uvidíme kam nyní povede ta mexická. Mám tu jisté obavy, ale po zkušenostech s 3. sérií už tentokráte nebudu soudit předem. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vynikající. Přestože se museli obejít bez Pabla Escobara a nahradili ho v porovnání s ním “muší váhou” v podobě šéfa ochranky kartelu z Cali Jorgem Salcedem, pořád to bylo tak velký, napínavý a profesně dokonale zvládnutý kino, že tomu nemůžu dát míň než pět pecek. Co může být jednoduššího, než podlehnout dojmu, že to není hraná tvorba, ale dokument? Tak dobře je to udělaný... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem - neskutečné! Tahle série se mi zatím líbila nejvíc, přitom už se tam Escobar, co by původní hlavní postava, logicky neobjevuje - jak se to říká, král je mrtev, ať žije král?!? Série Narcos zraje jak víno a těším se na 4.sérii, pojednávající o mexickém kartelu - už aby to bylo !....................moje hodnocení = 10 z 10. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii a zabití Escobara jsem se díval na pokračování spíš skepticky. Taková postava, jako byl Pablo, se už nedá nahradit, moc mi ani nevonělo, že by měla pokračovat role agenta Peňi. Jenomže všechno jinak, po třech úvodních zahřívacích, přesto nadprůměrných dílech, se třetí série rozjela naplno a stejně dobře jako předchozí dvě a já už vlastně až do konce jenom pětkoval. Tenhle seriál je ve svým žánru naprosto ojedinělej a nedostižitelnej a po třetí sérii si naopak bez Peňi nedovedu představit sérii čtvrtou, i když vím, že už u ní nebude. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama