Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (127)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Som dobrý človek. Bol som dobrý človek.“ Strašný prepad oproti prvým dvom sériám. Tretej citeľne chýba sarkastický cynik Murphy; bez neho na to snaživý Peña nemá, pôsobí skôr ako nekvalitný pornoherec z nemeckej produkcie zo 70. rokov, než ako špičkový agent DEA. Spolu s Murphym z 3. sezóny odišiel nielen jeho chytľavý uštipačný monológ, ale i silní spojenci - narážam na sympaťáka Carrilla a jeho bojové komando, ktoré robilo Escobarovi vrásky na čele. Výrazný pokles kvalít je však i na strane zla – gang z Cali je natoľko „džentlmenský“, že krvákov sa dočkáme len sporadicky. Na ich miesto prichádza nuda. Miestami to pôsobí dojmom, že Peñovým najväčším problém bude zaseknutý papier v kopírke. Sezóna dostane drajv až v posledných dvoch dieloch. A to už je neskoro. Na strane druhej, mnohým sa možno paradoxne bude páčiť až práve tretia séria viac, než predchádzajúce dve a to z toho dôvodu, že je vážnejšia, menej priamočiara a viac politická. Trochu niečo ako Krstný otec 3. Ja osobne zmenu atmosféry a štýlu oceňujem, ale dodávam, že ma neskutočne štvala a znechucovala (napr. na rozdiel od druhej série True Detective). Pozitívne hodnotím rovinu so Salcedom, ktorý na začiatku série pôsobil mdlým dojmom, ale na konci som si ho obľúbil a je mi ľúto, že dopadol tak, ako dopadol. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že v zvrátenom svete drog mohol dopadnúť ešte stokrát horšie a vlastne svojím spôsobom dostal happyend. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, která mě překvapila, jak lehce se obešla bez Escobara. Tahle třetí část bez problému konkuruje té první a snad je i v určitých aspektech lepší! Cali uzavírá kolumbijskou etapu. Přirozeně pomalu přebírá štafetu Mexiko, což je totální nářez a seriál to může udržet stále v nejlepší kvalitě. 92%. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The day Pablo went down, the Cali cartel became Public Enemy Number One. And the fact that they helped us bring him down didn't mean shit. Many observers fear Colombia's other large cartel, the Cali cartel, will now simply step up its own drug production. And that's exactly what happened. While the world was focused on Escobar, Cali's operations had grown exponentially, differing from their rival in every possible way. Where Pablo sought the love and protection of the masses of Medellín, these guys rubbed shoulders with Colombia's elite and called themselves "the Gentlemen of Cali." And whereas Escobar craved the spotlight, these guys stayed in the shadows, perfecting the game, building complex smuggling and distribution networks through Mexico, Europe, and the Far East, without leaving so much as a fingerprint. Even the people working for them didn't know it was Cali coke they were moving. It was fucking Cocaine, Incorporated. And they ran it like a Fortune 500 company." ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v prvních dvou sezónách jsme honili Pabla Escobara a jeho medelínské hochy, tak ve třetí zase naháníme bratry Rodriguezovy a jejich "Džentlmeny z Cali". A právě tato třetí série se mi zdá nejlepší. Je taková kompaktnější a sevřenější, také se v ní lépe orientuje, v tom kdo je kdo. Napínavé jako kšandy od první do poslední chvíle. Je stále komu fandit. Agent Peňa je sice takový Don Quiotte a člověk se diví, že se neustále pokouší při všech těch podrazech o dopadení kokainových kmotrů, ale fandil jsem mu. Pak se přidal Jorge Salcedo, kterému jsem také přál, aby přežil, protože to byl v jádru dobrý člověk, jen se zapletl s nesprávnými lidmi. Nemá cenu tady vše přežvýkávat, to se musí vidět! Ne náhodou je Narcos na bronzové příčce seriálů všech dob! ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se prvními třemi díly takřka pronudil (jedna dobrá scéna na epizodu mi fakt nestačí), u posledních tří (možná i čtyř) jsem napětím chvílemi (zase) pomalu ani nedýchal. Z hlediska postav není klíčovým trumfem ani agent Peňa (který je několikrát bohužel dost upozaděn), ani čtveřice gentlemanů z Cali (přestože jsou příkladně rozmanití), ale vynikající (nová) postava sympatického bezpečáka Salceda, která spolehlivě přitahuje pozornost už jen díky svému divácky velice vděčnému zasazení do příběhu. Hodně jsem se bál, že bez hned dvou stěžejních postav předchozích řad už Narcos budou jen ucházejícím odvarem, ale naštěstí mi dokázali, že i s méně vyčnívajícími a výstředními postavami stále dokážou v člověku vzbudit nezanedbatelnou míru závislosti... ;-) ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama