Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

Hild 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Takový mišmaš několika různých žánrů. Docela by mě zajímalo, jestli to tvůrci přesně takto zamýšleli od samého počátku, nebo to z toho tak nějak vzešlo, čekala jsem úplně jiný film. Jsou zde momenty, u kterých většinou obracím oči v sloup, ale ono to pro mě z nějakého záhadného důvodu jednoduše fungovalo. Já se královsky bavila, taková podzimní zábavná jednohubka, kterou nic nezkazíte, když vyrazíte do kina. A já zase po delší době můžu napsat, že to bylo něco, co jsem dlouho neviděla. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mix krimi s komedií mi v tomto případě sedl, líbil se mi, bavil mě. Výrazně to popotáhly Anna a Blake, každá svým způsobem, jedna je báječný, mně milý komik a ta druhá je nepřehlédnutelně sexy a film od filmu jí přicházím na chuť, je to takový chamík, což obdivuji ze všeho nejvíc. Takže jo, u mě dobrý, dost dobrý. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový hodně hraniční přechod mezi komedií a thrillerem, část byla fakt vtipná a hodně jsem se u toho smál, i když nějaký přímo komediální záměr film určitě neměl, a část byla tempová thrillerová jízda. Kendrick mi moc nesedla , i když pár vtipů tam dala, ale dalo se na to dívat, Lively byla docela drsná a jiná než ostatní herečky. V celku to ale působilo tak zvláštně, že sám režisér neví, jestli se film má tvářit jako komedie, nebo spíš jako thriller, a tak je to mix obou, což ale až tak dobře nefunguje. Ve výsledku lehce nadprůměrný film, od kterého jsem ale čekal o dost víc, nicméně špatné to určitě nebylo. Hodně podobné to bylo zmizelé, která byla ale o trochu lepší. Kdyby si mě někdo zeptal za pár měsíců na dobrý film, tak na tenhle bych si asi ani nevzpomněl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $53,548,586Tržby Celosvetovo $97,305,739Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,453,019Tržby za predaj DVD v USA $1,692,774║ Nevýrazná uletená tláchačka. Zubatá Kendricková ako vždy sa nemusí ani moc snažiť aby bola otravná. Paul Feig je mizerný režisér a tu to len po x-krát potvrdzuje. Veľa vecí sa tu bije, neladí to, nesedí, nebaví, od veci nevyvážené. /40%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Strhující variace chytrého ženského thrilleru, které nechybí pěkná hromádka překvapení. Snad za každou ukončenou podkapitolou je schovaný drápek, který diváka zatáhne dál, k dalšímu trefnému zvratu nebo ke změně žánru. Díky Anně Kendrick, která v roli napsané na tělo zase po letech konečně září naplno se povedly snad všechny nálady, jakkoli třeba ta detektivní, do které se s nástupem třetí třetiny naplno přepíná, je rozhodně nejslabší. V satiře, v thrilleru, v naznačovaných stínech minulosti a v neposlední řadě v sexy nadhledu tak Laskavost v mých očích překonává i tolik velebenou Zmizelou. Na rozdíl od ní se totiž nebojí být překvapivá a audiovizuálně živá. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama