Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

Fr 

všechny recenze uživatele

„AHOJ MAMINY. TI Z VÁS, KDO SLEDUJÍ MŮJ VLOG, VĚDÍ, ŽE MÁ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA EMILY JE MOMENTÁLNĚ POHŘEŠOVÁNA...“ /// Neuvěřitelně parádní je duo Kedrick – Lively. Když jsou spolu – každá jiná... vytvářej vztah plnej zvláštní chemie. Kedrick baví i když jede sólo... svojí ukecaností, vlezlostí.... Příběh je taková vykrádačka jednoho nejmenovanýho filmu, ale vodsejpá to, občas vyleze ftípek, občas je to napínavý... Nejzajímavější ale maj bejt ty překvápka. Je jich hodně a ze začátku fungujou výtečně. Později už jsou spíš předvídatelný... ale díky holkám to snesu. Zatím co příběh totiž stačí vidět jednou, voni se nevokoukaj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Darcey Bell, neznám. 2.) Okouzlila mě moje stará. 3.) Thx za titule Thx za titule ,,katrab“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Blake Lively je sexy a tyhle bad bitches ji prostě jdou, problém ovšem je, že to je tak jediné (nad rámec slušné vizuální stránky) co si z tohoto žánrového mixu odnést. Podivný kousek, který se snaží být originální, nápaditý a šokující a přitom není ani jedno. Anna Kendrick je otravná jak nikdy a tahle odlehčená variace na Gone Girl prostě sama o sobě moc nefunguje. Po relativně slušné první půlce se odhalování záhady přesune z nepravděpodobného k pitomému, člověk tak trochu ztrácí pojem o tom, jak se hlavní hrdinky důležitých věcí vlastně vůbec dovtípila a samotný závěr společně s rádoby vtipnou momentkou adorující hybridy je jako ona tlustá tečka za tím, jak ukázkově potopit celkem zajímavý projekt. ()

Reklama

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Odlehčená verze Gone Girl, která se však po úvodní půl hodince spadá do nešikovné směsice komedie a thrilleru. Bohužel se tohoto pocitu až do závěrečných titulků nezbavíte a nakonec to na vás celé zapůsobí dojmem hrozně uměle vykonstruovaného, zbytečně natahovaného a během závěrečného twistu i nedotaženého experimentu, kterým se tvůrci snažili přesvědčit sami sebe, že nepatří do neambiciózního průměru. Pro páteční večer sice dostačující volba, ale příště asi radši sáhnu po filmařsky vyzrálém Fincherovi. 6/10 ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

4,5 hvězdy, po dlouhé době mě něco hoooodně zaujalo. Napětí, drive, také jsem se pobavila, je zde celkem dost komických situací. Doporučuji obzvláště ženám, i když muži si taky přijdou na své. Blake Lively je neskutečně sexy, kočka a nádherně oblečená. Anna je roztomilá, aneb jak se z hodné naivky vytrénuje "hodná mrcha". ;) Každopádně chci film vidět ještě jednou, protože jsem jistojistě něco nestihla (celkem rychlé tempo jde filmu k duhu) a něco přehlídla. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně. Pak se to ze sebe ale snažilo příliš moc dělat dvojče Fincherova filmu Zmizelá, čímž si pod sebou snímek trochu uřízl větev. A Simple Favor zprvu zaujme svými relativně dobře napsanými dialogy a docela dobrým skromným humorem, přičemž tomu napomáhá i sama Anna Kendrick, která teda fakt zraje jak víno. Ovšem očividně to psal někdo, kdo s krimoškami příliš zkušeností nemá, tudíž když se rozjede krapet složitější investigativní linka s pátráním po tajemné a charismatické kámošce hlavní protagonistky, nemá to úplně tu správnou šťávu. Je to škoda, protože co se týče humoru, dialogů, nebo hereckých výkonů, nevedl si film vůbec špatně. Ovšem v žánru, ve kterým se divákovi prezentuje, hodně zakolísal, díky čemuž se ze spousta pasáží staly jen takové slátaniny. Ale docela mě to bavilo. Celkem sympatické, obstojně natočené, herečky krásné... Jen to nemělo šmrnc. A škoda toho. Lepší 3* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)

Reklama

Reklama