Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo jako úsměv na Anninu tvář. To žánrové přeskakování je tak plynulé a přirozené, až to potěší. Film je sice lehce předvídatelný a částečně přehnaně překombinovaný, ale díky závěrečnému komediálnímu nádechu to vůbec nevadí. Tak nějak to s ním souzní. Vizuální multikulturalita, ok, to už prostě tak je, navíc - nejde přeci o realitu, je to vymyšlený příběh, že jo. Ok, konečně film, díky němuž můžu uznat, že Blake Lively je fakt krásná ženská. A dobrá herečka. V žádném z předchozích filmů, které jsem s ní viděl, mě ani v jednom ohledu nezaujala. Ale tady jo. Ale Anna Kendrick je boží celá, na tu Blake prostě nemá. Anna mě zde semlela jako ořechy do těsta. A jo. třeba mi ten film jen sedl v příhodné chvíli, ale za Annu, Blake a hravý humor to prostě napálit do plna musím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Blake Lively si svou chodící Macho ženskou užila se vším všudy. Anna mě nikdy nevadila a film mě zhruba necelé 2/3 slušně bavil a napínal. Bohužel jakmile začnou všichni vykládat karty na stůl a lhát jeden přes druhého, má trpělivost právě dochází a odebírám 4. hvězdu. A Simple Favor měl u mě hodně slušně našlápnuto. Příště by to Feig mohl s něčím vážnějším klidně zkusit natvrdo. 60% ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nesmírně překombinované, až mám pocit, že se v tom postupně všichni ztratili, od herců až po režiséra. Ono ukočírovat podfuk na pátou už není jen tak. Zvlášť když to máme v komedii. Navíc Blake Lively mi zde těžce neseděla. Jediné na co si člověk vzpomene, tak asi když se milá lehce psychopatická maminka Anna Kendrick nasouká do černých šatů po své mrtvé nejlepší kamarádce :) A to podle mě nestačí... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mix krimi s komedií mi v tomto případě sedl, líbil se mi, bavil mě. Výrazně to popotáhly Anna a Blake, každá svým způsobem, jedna je báječný, mně milý komik a ta druhá je nepřehlédnutelně sexy a film od filmu jí přicházím na chuť, je to takový chamík, což obdivuji ze všeho nejvíc. Takže jo, u mě dobrý, dost dobrý. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama