Reklama

Reklama

Baahubali 2: The Conclusion

  • Indie బాహుబలి 2 - ది కంక్లుసిఒన్ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Baahubali (Prabhas) a Bhallaldev (Rana Daggubati) jsou bratři z mocného království Mahishmati, kteří se zamilují do krásné princezny Devaseny (Anushka Shetty) z malého království Kunt. Devasena se zamiluje do Baahubaliho, čímž naruší záměry královny Matky (Ramya Krishnan) a způsobí rozkol v královském paláci. Ctižádostivý Bhallaldev se obává popularity svého bratra, a přikáže proto otroku Kattappovi (Satyaraj) zabít Baahubaliho. (griph)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

To sa tak jedného dňa rozhodnete pozrieť bollywoodsky hit, aby ste sa zasmiali nad očakávanými indickými šialenosťami, no a po čase si uvedomíte, že vás zaujal samotný príbeh a Baahubalimu držíte poriadne palce. Prabhas stvárňujúci hlavného hrdinu je skutočne borec. Keď si odmyslíte miestami mimoriadne nevydarené CGI zábery, zostane vám pozoruhodné a zábavné fantasy, ktoré sa prakticky vôbec neberie vážne. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Baahubali (který je zároveň i prequelem) dopadl o poznání lépe než jednička. Nejen že mnohem lépe vypadá, ale ve stylu všech dvojek je v mnoha ohledech rozmáchlejší a větší, jakkoliv se tomu u indického filmu dost špatně věří. Akce je každopádně víc a i když se občas vymyká z kloubů a je na ní vidět slabší CGI, baví podstatně víc než u jedničky.Pořád tu navíc platí, že Rajamouli míchá solidně styly a žánry a máme tu tak akční film, romantiku, pohádku, fantasy, špetku muzikálu a trochu komedie a dohromady to funguje tak jak má a tak jak sme zvyklí...70% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $20,186,659Tržby Celosvetovo $297,800,000▐ Pokračovanie úspešného Indického filmu (ktoré je vlastne predpríbeh) má opäť svoje čaro, príde na úžasné veľkolepé scény, dychberúcu akciu, šikovnú pestrofarebnú kameru a taktiež nechýbajú krásne naaranžované piesne. Nechýba ani dramatická osnova, dejové zvraty, elektrizujúce romantické scény, máme tu aj primeranú ľahkosť scén, ktoré dokážu príjemne pobaviť. Nevadí ani slušná dávka minutáže, dobre to ubieha je stále na čo pozerať. /80%/ ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Amarendra Baahubali (Prabhas) se má v krátké době stát budoucím králem Mahishmati. Baahubali se vydává na prohlídku svého budoucího království a doprovod mu dělá Kattappa (Sathya Raj). Baahu se při své cestě zamiluje do princezny Devaseny (Anushka Shetty) z království Kuntala. Jeho bratr Bhallaladeva (Rana Daggubati) kuje pikle, aby se králem stal sám... Závěrečná půlhodina, kde je hlavním hrdinou Mahendra Baahubali, mohla být klidně třetím samostatným pokračováním. Snímek nabídne dostatek akce a velmi slušné triky. Nejde o bezchybný film, ale o takovou velkolepou indickou pohádku, která zanechá velmi dobrý dojem. HODNOCENÍ 70% ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Přítel pravil-ten chlap je nesympatickej až běda, torby má jak křeček a je tlustej, to teda nedám - a zmizel s kompem si narvat do hlavy další tři díly Hra o trůny. A já odpovídám - není každej šílenec na kole co ujede za šest měsíců pět tisíc kiláků, není tlustej, jenom bytelnější, má hezkej úsměv, tak co se ti sakra nelíbí????no...fakt zajímavý, romantika jako hrom, exteriéry vytvořené ólalá a bitva super. Taková krásná pohádka pro dospělé. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (2)

  • S tržbami 257 milionů amerických dolarů se v době promítání snímku jednalo o druhý nejvýdělečnější indický film všech dob a nejvýdělečnější film v Telugštině. (marrjaana)

Reklama

Reklama