Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

efka.off 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi to bylo lehce protivný: úžasná, milující, dokonalá, americká a "boží" rodina... Postupně mě to ale začalo bavit a nakonec musím uznat, že to byl celkem obohacující zážitek. Jen škoda toho oficiálního popisku, kterej vyzradí i to, co se děje skoro až na konci filmu. Ale nakonec to fakt bylo boží. ☺️ ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Čakal som na ten zázrak, aby som videl, čo urobí s tou rodinou a ako bude reagovať okolie. Aké bolo moje prekvapenie, keď onen zázrak nebol začiatkom, ale koncom filmu. Stal sa z toho "hraný dokument" o udalostiach v jednej rodine. Rozhodne to nebola dvojhodinová, nadupaná, kresťanská agitka, hoci gýč to bol slušný. Je to na večer pre dámy, ktoré po príchode z práce chcú pocítiť tie pravé emócie pri sledovaní skutočného príbehu. Z nevýrazných hereckých výkonov, ako aj z obsahu filmu som dosť sklamaný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V Bostonu žijí empatické černošské servírky, které jsou střelené jako všechny role Queen Latifah, a ještě k tomu je v něm zaneprázdněný dětský specialista, který snad vyřeší závažné střevní potíže malé roztomilé holčičky. Páč chození do kostela jaksi nestačí. Ztráta ve víru, zoufalí lékaři, špatné zprávy. A srdceryvný příběh jedné rodinky z Texasu, která má tři dcery a hodně čoklů. Jedné z holčiček diagnostikují neléčitelnou vážnou nemoc trávicího traktu. Léčba je náročná, doktor pozitivní, matka zoufalá, taťka bude muset střelit motorku, nechybí polštářová bitva i prosby, že malá slečna chce raději umřít. A moře slz, objetí, dojetí. A zbytečně moc víry. Prý se to tak nějak událo, tak tomu budeme věřit. Všechno je barevné, rodinné, sousedé grilují, podporují se, pomáhají si. Samozřejmě musíme hodně přivírat oči, cynikové by se tomuhle rodinnému dramatu měli vyhýbat obloukem. Posledních dvacet minut je na kapesníky. A nakonec i pizza bude. PS: Velká pochvala všem třem dívčím herečkám. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)

Reklama

Reklama