Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze (27)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Sarah se vrací do rodného domu, aby se vypořádala se svou minulostí. Mezitím se ale někdo, kdo si říká Kat, rozhodne vypořádat s minulostí celého městečka... První půlka první série je skvělá: obyvatelé padaj jak hrušky a vypointování (ač neoriginální) se mi vlastně líbilo. Jenže pak to začne být osobnější a poslední díl byl pro mě obrovským zklamáním. Teda až na tu finální scénu s maličkou roztomiloučkou blonďatou holčičkou, hehe. Doufám, že bude druhá série s jiným místem, jinými herci a jiným vrahem. Kdyby se to rozjelo jako seriál o masových vrazích (jedna série jeden vrah), vůbec bych se nezlobila. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VŠICHNI V TOMHLE MĚSTEČKU MAJÍ MINULOST. ALE NE KAŽDÝ MÁ BUDOUCNOST. Cool tagline, která mě k seriálu přilákala. První série sice nekope první televizní ligu, ale mou pozornost zvládla udržet až do slabého finále a to díky odhalování tajemství skrytých za fasádou maloměsta a taky ta mediální linka byla fajn. Ta tajemství jsou podstatně zajímavější než třeba u takového DARK, ten byl ale zase mnohem atmosféričtější. Herci ušli a vrah by se mi líbil civilnější, bez toho teatrálního katovského kostýmu. ()

Reklama

Standic1 

všechny recenze uživatele

Update po dokoukání celého seriálu - upravuji hodnocení na 3*, protože to bohužel bylo celé zbytečně zdlouhavé, a to, že se sem tam přidá nějaká příběhová linka postavy, která vás vůbec nezajímá a naopak linka velmi zajímavá je za jeden díl hotová (unesená dívka), je docela chyba. Herecky se to taky rychle okouká a hlavní odhalení... no těžká slabota. Na to jak byl hlavní vrah zajímavý, tak z toho moc nevytěžili. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Jelikož miluju horory a nejvíce slashery tak sem si tohle nemohl nechat ujít. První série mě docela chytla ale závěrečná epizoda není nic moc, druhá byla o kousek lepší, děsivější a atmosféryčtějsí a postavy byly mnohem sympatičtější protože v první sérii jsou jen dvě sympatycké postavy ale ve druhé sérii je jich více. Na třetí sérii jsem měl velkej hype protože se odehrává během 24 hodin a jak to dopadlo? Byla jednoznačně nejlepší z tohoto seriálu. Bylo tam hodně sympatyckých postav, hodně masakru, skvělá atmosféra a kurva skvělý design vraha. Čtvrtá série má nejhorší hodnocení a jo je nejhorší ale je stále výborná ale sympatycké postavy tak tam je jen jedna a to Victor. První série 8/10, Druhá série 8,5/10, Třetí série 9/10 a čtvrtá série 7,5/10. Doporučuji. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá žena sa rozhodne po dlhých rokoch vrátiť do mestečka Waterbury, v ktorom prišla o svojich rodičov. Obyvatelia z jej príchodu nemajú velkú radosť, ale jej ozajstní priatelia sú radi, že ju znova vidia. Vrah s prezývkou The Executioner je taktiež rád, pretože po dlhých rokoch môže začať opäť vraždiť. - Slasher bol pre mňa po Dead of Summer druhým najočakávanejším hororovým seriálom tohto roku. Už z názvu je jasné, akým smerom sa celý priebeh bude uberať a v rámci Slasherového subžánru je tento projekt velmi vydarený. The Executioner má solídnu masku a záhadnú atmosféru okolo svojej osobnosti, gore je pre TV úroveň vynikajúce a mestečko je ako stvorené pre tento subžáner. Celá tá záhada okolo vraha sa mi páčila, aj keď po odhalení zostalo mnoho vecí a motívov neobjasnených. Negatívami sú nesympatické herecké obsadenie, dlhšie a zároveň nepotrebné 50 minút dlhé epizódy a trochu slabší dej. Napriek tomu som však s týmto projektom velmi spokojný a pokračovanie s novou linkou alebo novými postavami by mi vôbec nevadilo. + herec z Poltergeist + herečka z Antibirth ()

Galerie (326)

Zajímavosti (1)

  • Seriál se natáčel v Sault Ste. Marie, Parry Sound a Sudbury, což jsou kanadská města v provincii Ontario. (Trajektt)

Reklama

Reklama