Reklama

Reklama

Peacemaker

Trailer

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Atomové hlavice vždy vydají na nějaký slušný akční thriller. A Peacemaker k tomu nepřistupuje jinak. Dechberoucí začátek, který na kolejích začíná je jednoduše úchvatný, už dlouho jsem neměl tu možnost vidět, něco tak precizního a možná omletého zároveň. Ovšem po slušném začátku jsme hozeni na politickou scénu, jelikož se jedná o politický thriller, musí divák snést to, že po celou dobu sledování se mýsí slušné akční chvilky s těmi opravdu nudnými politicko - kecajícími. Což ne každého bude bavit. Ale ve výsledku se jedná o slušný film, kterému svědčí noční hodiny a nic víc, než průměr se z něj nevykřeše. Politický thriller se světlými politckými prupovídkami. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Preplácané akčné pole nudizmu. Tradične nelogické chovanie postáv, najmä vzhľadom k prioritám, ktoré ich postihujú a jak na ne dotyční reagujú. Nevierohodné a smiešne kaskadérizmy v každej minúte. Slabé resp. dosť nevýrazné výkony celebritných hviezd, medzi ktoré sme sa (čiastočne) a s nadšením "pripojili" i my Slováci. Veď je to predsa super, nehľadiac v akom kvalitatívnom pudingu sme účastníkmi. A je zaujímavé, ako sa tieto atribúty, ktoré som vyššie spomínal ako kritickú nôtu, v žánrových pravidlách často vyskytujú. Ako nejaká rakovina. ()

Reklama

wincow 

všechny recenze uživatele

Nočným Ruskom sa v čele krátkeho vlaku rúti parná lokomotíva s červenou hviezdou - je to armádny transport desiatich jadrových hlavíc... Onedlho nato musia Američania nájsť tú poslednú. Jediné čo majú k dispozícii, je faktúra za zapožičanie vojenského náklaďáku obsahujúca miesto nakládky, miesto doručenia, číslo účtu jedného moslima a poznámku s cieľovou ulicou v New Yorku. Bude to stačiť? Za zmienku ešte stojí, že Mnohé z lokácií sú v Bratislave a okolí (viz. zaujímavosti). ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Důvody, proč mít rád tenhle film: 1) Nicole Kidmanová (a její kostýmky) 2) George Clooney (a jeho charisma) 3) Marcel Iures coby záporný hrdina (jehož charisma je asi tak stokrát větší než u Clooneyho) 4) hudba Hanse Zimmera 5) akční scény. Na mě platí všech pět důvodů, takže dávám *****. Nic to však nemění na tom, že na několika málo místech je to těžké béčko. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto vydareného akčného thrilleru ma stále chytá nostalgia na skvelé roky 90. Hlavne preto, že sa z časti natáčal aj u nás. Pre obyčajného slovenského občana, je to terno ako hrom. A ešte ku tomu prvá produkcia vtedy novozaloženej filmovej spoločnosti Dreamworks. Povinnosť pre Slováka - diváka. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Scéna s prekladaním hlavíc z vlaku na nákladné auto sa natáčala na ceste z Harmanca na Kráľovu studňu Zalámanou dolinou pred stúpaním na Túfnu (viadukt železničnej trasy Vrútky - Banská Bystrica). (ČSFD)
  • Osobní lokálku táhne lokotraktor T444.1 (726) zvaný „Karkulka“, vyráběný od roku 1965, s připojenými osobními vozy Baafx, odpovídajícím řadě M152.0 (810). Ruští vojáci jsou přepravováni v archaických vagónech soustavy Rybák. Ve vlaku taženém lokomotivou T679.1 je rovněž zařazen poštovní/služební vůz, u ČSD označený DFa. (Robbi)

Reklama

Reklama