Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Boss Level plní přesně to, co se od něj čeká. Je to zábavná jednohubka, která si na nic nehraje, sází jednu akci za druhou a v rámci dialogů je vlastně docela nápaditá. Má navíc výborné herecké obsazení (Grillo, Gibson a Naomi Watts, která v 51 letech vypadá úplně stejně jako ve třiceti) a šlape úplně bez problémů. Jo, když nad tím člověk začne přemýšlet, samozřejmě tam nějaké logické nedostatky najde, ale o to tady opravdu nejde. Carnahan odvedl dobrou práci a svým koncem mě dokonale vytočil. Mám na jazyku dokonalé přirovnání ke slavnějšímu filmu s podobným koncem, ale z hlediska jeho vyznění by to byl zřejmě dost zásadní SPOILER, tak se mu raději vyhnu. Zasloužené čtyři hvězdičky. Něco takového bych si v ideálním případě představoval od Free Gyue s Reynoldsem. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hraně zítřejších dvou a tří hvězd, ale na Hromnice o hvězdičku více, tedy jsem přimhouřil senzor a trošku tomu vesměs kýčovitému béčku polechtal ego vyšším hodnocením. Sice to někdo solidně odflákl, takže ta banda senilních panáků v čele s Melem vypadá při tom hraní jako ochotnický spolek místního geriatrického “ještě jsme na živu” oddělení, ale zbytek překvapivě odsýpá. Akční scény se docela povedly a sem tam upadnuvší vtip rozvlní hladinu jinak kolosálního scénáristického průseru. Není to nic světoborného, ale koukat se na to dá. Obzvláště pak lidé, preferující rutinu, nebo fanoušci repetitivních časových paradoxů budou chrochtat blahem. 50% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další skvělý námět časové smyčky. A film na tenhle způsob musí být jedním z těch nejpovedenějších, co jsem zatím viděl. Akce je vskutku brilantní a nenudil jsem se ani na chviličku. Snad ani když Dave začal vyprávět. 95% PS: film byl podle mě ještě o něco lepší než srovnatelný film Na hraně zítřka s Tomem Cruisem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemám rád časové smyčky a filmů s touto mechanikou pořád přibývá (letos taktéž parádní Palm Springs). Kdyby jí nebylo, patrně bych si Boss Level užil ještě více. Na rozdíl od hardcore akčních fandů jsem film nevyhlížel x měsíců až let (měl mít premiéru už v srpnu 2019!) a příliš jsem nečekal, nicméně Joe Carnahan by měl i nadále začít tyhle kousky točit, protože i s nucenou režijní odmlkou nic ze svého řemesla nezapomněl. Vlastně jsem se víc těšil na Mela Gibsona, ale již po několikáté jsem se utvrdil v tom, že mě jako záporák moc nebaví (Expendables 3, Machette 2), za to Frank Grillo je tu neuvěřitelně nařachaný, neskutečný král a vlastně mě zaráží, proč tenhle film nebyl odprodán Netflixu, který přesně tyhle filmy točí a i Grillo již s nimi spolupracoval. Vlastně moc nechápu momentální dobu premiéry a nějak nevím, jak v pandemické situaci zavřených kin na sebe zvládne vydělat. A všichni fandové ten sequel prostě chtějí, jelikož onen cliffhanger byl až vtíravě sprostý, jakoby chyběl epilog. Akci už jsem viděl natočenou lépe, ale zejména v druhé polovině jsem si to výhradně užíval...80% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) ukradne ve filmu oranžový Dodge Challenger s karoserií kabriolet. Automobilka Dodge však takové auto sériově nevyrábí, jde tedy o dodatečně upravený vůz. (FIAT 500)
  • Hudbu k filmu nahrali Bratislava Symphony Orchestra v Štúdiu 2 Slovenského rozhlasu. (desade)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama