Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Boss Level má hrozne lákavú zápletku. Svalnatý Frank Grillo tu hrá svoj obvyklý typ - drsniaka, čo to nemá ľahké s ženskými, ale je chodiacou super zbraňou, či už ide o bitky alebo automobilové naháňačky. Ak by vás Boss Level bavil, odporúčam skvelého nízkorozpočtového Wheelmana. V tom však nenájdete zabijácke karikatúry, čo sa snažia Grilla na každom kroku zabiť - ale časovú slučku, vďaka ktorej má náš protagonista veľa výhod a môže sa ​​počas 150teho pokusu dožiť večera a zachrániť svet. Grillo kope, mláti, driftuje, strieľa a hláškuje ako o život. Toto je jeho šanca dostať sa do mainstreamu a Frank tomu obetuje maximum. Fandíte mu, pretože si to zaslúži. Vo filme hrajú aj Naomi Watts a Mel Gibson. Naomi to pristane a hrá tú onú dámu v ťažkostiach. Neviem ako to robí ale vyzerá každý rok mladšie a mladšie. Režisér z Grilla urobil ďalšieho Johna Wicka, navyše v subžánri, kde je skutočne dovolené porušovať fyzikálne zákony a požmurkáva na diváka viac, než je obvyklé. Jeden z top filmov roka. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 10/10/// PLUS: tak především asi můj nejoblíbenější žánr - akční sci-fi časovka, navíc se to občas nebere vážně, Frank Grillo je pro mě nový objev, má to zajímavé zvraty, změny tempa i nálad (parodie, akční, komedie, drama), hodně se mi líbila přestřelená akce, proměny hlavního hrdiny a jeho změna vnímání (rezignovanost, nasranost), celkem solidní obsazení a opět Mel Gibson jako typický záporák MÍNUS: pro někoho možná opakující se žánrové schéma, ale to by jsme mohli tvrdit u čehokoliv /// Shrnutí: Do maximálního hodnocení ještě něco chybí, třeba Na hraně zítřka byla ještě více "výpravná scifárna". Deadpool má ještě víc nahláškovaného hrdinu a Free Guy bude asi ještě větší sranda...přesto jsem se dobře bavil, především skvělou akci, kterou jsem si moc užíval včetně plusů které jsem zmínil výše a mám chuť se na film podívat ještě jednou./// Celkem 83%/// ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) Chápu, že odpad je asi trochu krutý, objektivně bych mohl dát vyšší hodnocení …. Nemám ve zvyku takto odjebávat filmy, ale asi jsem měl i horší náladu a tak jako tak mě na tomto braku vůbec nic nebavilo. Postavy mi byly nesympatické včetně vedlejší role Mela Gibsona, kterého mám fakt rád, ale zde s tím jeho plnovousem to bylo ještě horší. Frank Grillo je sympaťák, ale ani zde mě nebavil. Nějaká ta akce atd – to je v rámci béčka asi přijatelné, ale mě vůbec nebavila. Spíš šlo o ten příběh, do kterého jsem se za boha nemohl ponořit a hlavně ta jedna a samá opakující se scéna zaseklé časové smyčky (samozřejmě pokaždé trochu v rámci okolností jiná) mě ultra iritovala. Když hodně střelím mimo, tak oba díly hororové komedie VŠECHNO NEJHORŠÍ, kde byl podobný koncept, mě bavily. Ale tohle bylo ultra nudné, nezáživné až trapné a ani rozuzlení ve finále mě nebavilo. Takže tentokrát dávám nejhorší možné hodnocení. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost. Mám rád filmy s časovou smyčkou, kde po smrti začíná vše od znova, jako už zmiňovaný Na hraně zítřka nebo Zdrojový kód a k nim se přidává po dnešku i Boss Level, který je navíc dost brutální a vtipný. Frank Grillo, je tu přímo excelentní (ženský budou vlhký), jen škoda, že v některých akčních scénách bylo strašné pozorovat ty CGI efekty (hold už jsem rozmazlený), ale jinak fakt na pohodku film, který se určitě vyplatí zhlédnout víckrát. Fajn relax, užil jsem si to. (Full HD, 521. hodnocení) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Počas akčnej scény Mel Gibson nechtiac udrel Franka Grilla do tváre a vykĺbil mu čeľusť. Grillo to nedal najavo, pretože nechcel spomaliť proces natáčania. O 8 hodín neskôr mu lekár dokázal čeľusť napraviť. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama