Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

To je tak strašně utahaný, že to snad natáčeli v Utahu. Filmu nepomohlo ani přeskakování z minulosti do současnosti. A linka s neposlušnou dcerou úplně zbytečná. Kidman je tak dobře namaskovaná, že spíš uvěříte, že si není schopná ostříhat nehty na nohách, než že je nějáká ničitelka. I když udělat rukou do minuty bembelína odkázanýho na lůžko ji šlo dobře. 40%. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se o nedělním večeru podívám na pěknou babu, ale ouvej, baba to sice byla, ale o kráse nemohlo být ani řeči. To, co ji potkalo, ji poznamenalo i fyzicky, a tomu se nelze divit. Já moc nemám ráda příběhy, ve kterých už není moc co změnit a hlavní postava se potácí ode zdi ke zdi, zabředává do čím dál tím větších s***ek a potápí se hloub a hloub do svých depresí. Tady však pro mě napětí fungovalo, odhalení a závěr postupovaly sice pomalu, ale udržovaly mě v pohotovosti, že jsem od filmu ani na chvilku nedokázala odejít. Myslím, že to rozhodně není špatný příběh, ale ten hluboký smutek z něj, ta bezmoc, ta ve mně zůstane. Vidět už ho znovu nechci. Takový mix Bodu zlomu a Zrůdy. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektivka z LAPD, co by za dobrý makeup tutorial vraždila. Podnícena kvalitním vlogem a radou, aby se v takto zdevastovaném stavu neprobudila vedle svého manžela, se Nicole Kidman plouží losangelskými uličkami a hledá tamní spolek vloggerů, k němuž má hodně specifický vztah. Ještě to nezabalila a ukazuje se běžně na veřejnosti s nepěkně zanedbanou pletí a kruhy pod očima, na kterých by se dalo houpat. Jen tak pro zvýšení libida honí ležákům jejich nemyté chlouby, bojuje za kvalitní reklamní spoty na sexy mejkap, a mimoděk uděluje rady své nezletilé dceři, která je ozvěnou její minulosti. Kidman se spojila s režisérkou Karyn Kusama, jejíž filmy oplývají jakýmsi "béčkovým" fluidem a dost často postrádají emocionální dopad, ovšem tentokrát tomu tak úplně není. Režisérce udělila snad rady Kathryn Bigelow, která svého času točila podobným stylem, kdy se psychologická rovina střetávala s drsnou surovostí i syrovostí, načež Kusama nechá prolínat dávnou minulost s přítomností, hlavní hvězdu zbavuje jakéhokoliv sexappealu a dává vyniknout jejímu hereckému projevu. Ten má občas nepřirozené tendence, vesměs se ale Kidman potýká s psychologicky-akční rovinou přijatelně. Režisérce se podařilo natočit vypjaté drama, které zrovna dynamikou nehýří a inklinuje k roztahanému dějství, ovšem akční a emoční momenty mají kvalitní posazení, načež odvážná obličejová "nahota" hlavní protagonistky hraje prim, takže zbytek účinkujících moc vzruchu nenatropí. Takže ospalým tempem si tento počin došel pro vyšší hodnocení. 7/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krimi z filmografie Kidmanky nejsou tím nejlepším, na co můžeme v její kariéře natrefit. Ale čistě jako surová kriminálka je Ničitelka samozřejmě ucházející. Už Tajemství jejich očí sice dalo tušit, že někdo formátu Kidmanky krimi jednoduše nepotřebuje, ale budiž. Aby se stala ikonou a zároveň household name v tom nejširším slova smyslu, musí sem tam zvolnit a pokrýt doslova každý žánr. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ježiši Kriste, to byl trailer jako od Ledecký slalom! Naladil mě víc než pátek na víkend, jenže někde mezi trailerem a filmem došlo k nehodě... Myslím, že hlavně tempo sebou někde v zákulisí pořádně křáplo a zpomalilo všechno natolik, že i když je to dlouho děsně zajímavý, ke konci už mi bylo úplně fuk, jak to dopadne a jestli vůbec nějak. Neviděl jsem sice Karyn boxovat, ale jestli by nestálo za to zvážit comeback, protože filmy jí zatím dávají docela těžký KO. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama