Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu bol jasny pokus o to, nenatočiť len ďalšie tuctové krimi, ale povýšiť to na iný level. Nevydalo. Súkromná dejová linka mi liezla na nervy, hlavná dejová linka a prelínanie dvoch časových osí a stým "divným" záverom bola natočená zvláštne a celé dokopy to malo feeling, ktorý proste nebaví, nudí a hlavne, prečo sa to kurva volá Ničiteľka? Na strane druhej, maskér Kidmanky by mal isť rovno po Oskara a ona aspoň po globus. 3 z 5 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nicole jako jediná celý film táhne sama. Byť je její postava silně nesympatická od pohledu, věřím, že to tak mělo působit a že to byl záměr. Postupem filmem totiž její postava získává na lidskosti a divákovi je jí alespoň na konci trochu líto. Makeup Nicole byl tedy dokonalý, vždy jsem jí vídala pouze v rolích, kdy byla krásná nebo obstojná, ale takhle ošklivou jsem jí snad ještě v žádném filmu neviděla. Bohužel příběhově je to hodně slabé a dost se to táhne, až je to nudné. Jedinou akční scénou, která za to stojí je přestřelka v bance, škoda, že Nicole nedali více akce, věřím, že by to zvládla a mohlo to být zajímavější. Musím ale říct, že konec mě překvapil a vůbec jsem ho nečekala. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krimi z filmografie Kidmanky nejsou tím nejlepším, na co můžeme v její kariéře natrefit. Ale čistě jako surová kriminálka je Ničitelka samozřejmě ucházející. Už Tajemství jejich očí sice dalo tušit, že někdo formátu Kidmanky krimi jednoduše nepotřebuje, ale budiž. Aby se stala ikonou a zároveň household name v tom nejširším slova smyslu, musí sem tam zvolnit a pokrýt doslova každý žánr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Destroyer se sice může pochlubit skvělým hereckým výkonem Nicole Kidman, nicméně ten zbytek zas tak velká sláva bohužel není. Snímek je totiž až neuvěřitelně šablonovitý, má velmi chabý scénář, který je navíc naroubován na neúměrně dlouhé stopáži. Ve finále tedy dostanete velmi průměrný, místy až podprůměrný počin, který ani výborný ústřední herecký výkon vážně nezachrání. Škoda. „I didn't want you to be like me. I'm mad, I'm still fucking mad, it's burned a circuit in my brain.“ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno