Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ušatý, chlupatý... apetit značný, netopýr zubatý... po krvi lační!" Nejprve s dovolením starý vousatý vtip: "Paní speleoložko, mám dotaz. Co to támhle, vedle krápníku, visí za ptáka?" " Řekla bych, že je to zmutovaný netopýr, jenže nevisí za ptáka, ale za pacičky..." Náhodou, nečekal jsem (protože Němčouři), že netopýří trus bude tak výživný. Ovšem pozor! Při jeho nadměrné konzumaci můžete zblbnout jako sektářský reverend. "Dejte nám dceru! Proč? Protože je plodná..." Btw, reverend s uříznutým jazykem sem asi vlezl omylem, z jiného filmu a jiného žánru, ale dobře tak. Když už netopýr nemůže, šibnutý magor pomůže. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Vznik tohohle filmu nedává smysl, protože ačkoliv je podle knihy, pořád je to jenom lacinej odvar Krasinskiho Tichého místa. Dokonce i Bird Box je oproti tomu masterpiece! Mlha od Darabonta taky posloužila k inspiraci (lékárna). Silence má laciný efekty, zkratkovitej, nezajímavej a předvídatelnej děj, ve krerym se tradičně objeví náboženskej dement, kterej ve jménu boha páchá zlo a hodně debilní závěr. Za zmínku stojí snad jenom povedenej soundtrack a dva napínavý momenty (a to už ani nevim který). Býval by z toho šel vytvořit OK film, ale musel by ho natočit někdo s vizí a nápadem. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Quiet Jurassic Box. Máme tu další rodinku přežívající v tichém světe. Oproti starším bratříčkům je The Silence o poznání béčkovější a i scénářem působí spíše jako pilot k seriálu, než jako samostatný film. Což mně osobně nijak zvlášť nevadí. Líbí se mi, že postavy nejsou vrženy do apokalypsy okamžitě, ale o nebezpečí ví dopředu a ono nebezpečí se velmi rychle blíží. Nechybí tedy plíživý strach z neznáma a ani při střetu není o napětí nouzi - z velké části i díky hudbě. Rodinka jedná po většinu času logicky a jsou všichni do jednoho sympatičtí (Kiernan Shipka roste do krásy). Bavilo mě to víc, jak Bird Box, méně jak A Quiet Place, i když objektivně je to asi o třídu horší film. Nenudil jsem se však ani na moment. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Ač by ta myšlenka mohla být hororově zajímavá a nějaký čas je, zvhrne se to do ptákoviny, ač to Tucci táhne slušně. Asi nad tím nemůžu přemýšlet, ale... Pominu-li, že se nějak moc rychle množí (tak miliarda za den bych to viděl, to je pak problém, ale snad zase brzy chcípnou hlady) najednou jsou úplně všude na světě, tak je jejich hlavní zbraň, sluch a reakce na zvuky, taky jejich největší slabost. Třeba ten šrotovaci stroj nebo co to bylo, který dělá randál a oni do toho nalítávají, to je úplně výborná zbraň a na podobným principu se dají likvidovat všelijak :-) Ale ne, vezmeme si luk a jdeme na severní pól... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zajímavý survival odehrávající se na území USA, ve kterém jsou hlavní zbraní k preziti proti davnym netopýrům hlasivky, resp. Ticho! Po vypuknutí útoku predátoru na obyvatele se rodina s hluchou Ally zbali a chtějí odjet mimo město. Na cestě musí čelit překážkám a úmrtím, nez najdou útočiště na odlehlé farmě. První hodina vydařená, ale vzhledem k tomu, že už tady neco podobného bylo v tichém místu a toto je přeci jen o chlup slabší a zkopírovány, tak ve výsledku za lepsi tři! 65% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama