Reklama

Reklama

Puzzle

  • USA Puzzle (více)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek Puzzle skýtá detailní portrét čtyřicátnice Agnes, která se nikdy nedostala daleko od domova, rodiny či úzce spjaté komunity přistěhovalců, v níž byla vychována svým ovdovělým otcem. To se začne nenápadně, ale dramaticky měnit poté, co Agnes dostane k narozeninám puzzle. Zažije opojné vzrušení nejen z toho, že dělá něco, co ji baví, ale taktéž z toho, že je v tom opravdu dobrá. Po letech, kdy se věnovala výhradně potřebám svého manžela Louieho a synů Ziggyho a Gabea, Agnes konečně našla to, co by chtěla dělat. Když vystoupí z bubliny svého domova, aby se mohla věnovat novému koníčku, seznámí se s Robertem, bohatým a samotářským vynálezcem, který okamžitě odhalí její talent a přijme ji za svou partnerku na nadcházejícím světovém turnaji ve skládání puzzle. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Někdy stačí málo, aby vznikl vynikající film. Tady to dokazuje sympatická Kelly Macdonald, která svým přirozeným hraním pozvedla běžný příběh o nedoceněné ženě v domácnosti do nebes. Puzzle není žádným zamotaným dramatem, spíš laskavým, dá se říct, že je to i cajdák, ale moc příjemný. Těsně pod pět. 85% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Příjemný film o tom, kterak lze najít lásku v dětské zábavě a současně si nabrnknout indického boháče, který je na patentovém úřadě jako doma. Kelly Macdonald předvedla skvělý výkon, který převálcoval i jejího rádoby křesťansky založeného manžela a indického milence. 66% Celosvětový příjem k 7. 2. 2019: $2,032,018 ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Puzzle je pre mna velmi prijemnym prekvapenim,drama z bezneho zivota jednej rodiny,kde zena je vzornou manzelkou i matkou,no nie je stastna v manzelstve,vyborne sa na to pozeralo aj vdaka hereckemu vykonu Kelly Macdonald,ktora bola neskutocne presvedciva,cele to bolo sprevadzane hudbou,ktora lahodi usiam,urcite je to film,ktory si zasluzi pozornost...:-) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Příště si ho kupte na nádraží. Je levnější. Kupte si ten na 10 cest či týdenní.“ - „Ne, děkuji. Myslím, že žádné příště nebude.“ A co když ano? Aneb co může udělat 1 takový dárek…Agnes se čtyřicítkou a neuspokojivým životem na krku žije v nudné rutině hospodyňky pro svého manžela a jejich 2 syny, pro sebe nemá čas ani prostor. S novým koníčkem však dostane impuls, který jí vše převrátí vzhůru nohama a ona musí činit rozhodnutí…I když bylo jasné, jakým směrem se budou „tréninky“ ubírat, moc mě bavily. Zvlášť dialogy. Khanův Robert totiž svou spřízněnou duši perfektně odhadne (posezení u čaje) a v hlavě to má srovnané (třeba důvody proč nemá děti a skládá puzzle). No a Kelly alias Agnes je prostě perfektní probuzená „puťka“, konečně plnohodnotná role jí šitá přímo na tělo. Bavila mě také atmosféra, civilní, melancholická, niterná…a i přes smutné momenty u mě po skončení filmu převládá hřejivý pocit, který nadále doznívá (otevřený závěr se také povedl, divák dobře ví, jak se Agnes cítí a proč). Celkově solidní 4*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V hlavnej úlohe PUZZLE - a nielen to v pravom zmysle slova. Dominantná metafora puzzle tu bola po celý čas viac než citeľná. Melancholická atmosféra tomuto filmu naozaj sedela, no od takého príbehu a postáv (minimálne od ústrednej dvojice) by som čakal aj pôsobivejšie dialógy, ktoré by vniesli do toho deju o kus viac symboliky - s tým by sa dalo naozaj krásne pohrať. Dejový rámec bol na môj vkus až príliš útly a jednoduchý, hoci mal aj svoje silné momenty, ale väčšinou to bolo také nevýrazné. Námet skvelý, no realizácia viacmenej priemerná (podľa mňa tu zostalo kopu nevyužitého potenciálu, najmä čo sa konverzačnej stránky filmu týka). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama