Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

John Dutton je už sedmou generací Duttonů – rodiny vlastnící a spravující největší dobytčí ranč ve Spojených státech, který se stále rozrůstá, a to i přes rozpory s obyvateli sousedních pozemků. Nemalý podíl na úspěchu ranče mají i Johnovy děti – nejstarší syn Lee se jednou má stát hlavou ranče, Beth je vysoce postavenou manažerkou v jedné z největších amerických bank a prostřední syn Jamie má v pozici generálního prokurátora našlápnuto na slibnou politickou kariéru. Pomyslnou černou ovcí rodiny je nejmladší syn Kayce, který se všemi silami brání návratu a vlivu rodného ranče a se svou manželkou Monicou a synem žije v místní indiánské rezervaci. Vše ale změní zběhlý dobytek, který se zatoulá právě na pozemky rezervace. Při snaze dostat ho zpět na ranč dojde k událostem, které budou mít fatální následky nejen pro Duttonovy… (Paramount Network)

(více)

Recenze (57)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Yellowstone mi úplně změnil pohled na dnešní kovboje v amerických big ass bourákách. Je to zábavné, svižné, postavy jsou precizně napsané a pečuje se o ně zde s láskou. Bohužel tím, že je zde tolik postav, tak to seriálu někdy neprospívá. Určitým postavám se někdy seriál věnuje víc než by musel. Herci jsou skvělý, Costner je frajer, soundtrack a atmosfera jsou skvělý. Škoda těch zbytečných scén, stopáže 1. dílu, někdy předvídatelného děje a pár postav navíc. Jinak je to super. 8/10 ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me jde o serialovou pecku roku. Soucasny western z kraje, kde vsichni musi byt drsni jak smirkovy papir, ktery vsech devet dilu paradne slape, to si necham libit. Skvele obsazeni v cele s Costnerem a Reilly, skvela atmosfera bezutesneho kraje, kone, auta, pusky a helikoptery, to vse Sheridan namichal do paradniho westernoveho koktejlu, u ktereho se nemuzu dockat dalsi serie. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ak si pamätáte Dallas, tak toto je iná "telenovela" - ženské intrigy nahrádzajú tie drsňácke chlapské. A diel od dielu sa hlbšie ponárate do rodinných vzťahov, pri ktorých si nevyhnutne musíte predstaviť, ako to na Duttonovej farme funguje. A tie životné múdrosti, čo si v každom dieli vypočujete! Opäť seriál, keď držíte palce "darebákom". ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na Yellowstone sem se těšil poměrně dlouho a zároveň na něj strašně dlouho nebyl čas. Teď mám za sebou konečně první řadu a i když to není Sheridanova topka, zklamaný rozhodně nejsem. Postav je hodně a většina je nějakým způsobem zajímavá a i dějově tenhle neowestern funguje bez větších problémů.Je tu vlastně všechno co by tu mělo být.Politikaření, spory o půdu, spousta kovbojského testosteronu, koně, vlci, medvědi a samozřejmě přestřelky a násilí.Toho násilí je tady možná až moc a v určitých momentech mi to přišlo až absurdně komicky přehnané a říkal sem si, že ani v takovém kraji nemůže mít nikdo takhle extrémní smůlu. Z herců jasně nejlepší Costner, který budí respekt i ve chvílích kdy se mu všechno hroutí pod rukama a hned za ním Kelly Reilly, která si svojí polopsychpatickou alkoholičku dává s velkou chutí. Na plnou palbu to není, ale na druhou řadu se těším dost...75% ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„To nie sú spomienky. To sú sny.“ Prvé epizódy ma nudili, ale veľmi rýchlo sa to rozbehlo. A to paradoxne tak, že to spomalilo a začalo sa to venovať postavám. Miestami je to až psychologická pitva, ale o to silnejšie potom na divákovo roztrasené rameno dopadne každý zvrat – pretože si postavy obľúbil, videl ich dušu a pochopil ich ťažké životné príbehy. Po scenáristickej stránke je to miestami jednak nepredvídateľná divočina (trochu na spôsob Tarantina: dlhá scéna, úsmevy, dialógy, bla, blba, bla a zrazu má niekto vystrelený mozog) a jednak scenáre obsahujú zopár kontroverznejších momentov, čo ale nevadí, aspoň je nad čím premýšľať. Padajú silné slová a ešte silnejšie činy. Proste, kovboji. Funkčný mix Skalpov, Krstného otcaDallasu. Costner to má absolútne pod kontrolou (a to samozrejme aj v momentoch, v ktorých to pod kontrolou nemá). Colea Hausera som vôbec nespoznal; stokilovými chlapmi tu pohadzuje na počkanie a láme ich cez koleno ako malých, neposlušných spratkov. Asi najlepšia je Kelly Reilly; kvôli tak výborne napísaným rolám sa z ľudí stávajú herci. Zjavne sa na ničom nešetrilo; už helikoptéra, v ktorej sa Costner vozí častejšie, ako v džípe, musela produkciu stáť pekný majlant. Ústredný hudobný motív je skvelý. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě si zahrál roli obchodníka s koňmi samotný tvůrce, scenárista a režisér Taylor Sheridan. (Punisher)

Reklama

Reklama